čtvrtek 29. června 2017

Pomalý hrnec crockpot ng 57l

Americký výrobce CrockPot uvedl v sedmdesátých letech na trh první pomalý hrnec - originální CrockPot. Od té doby jich zákazníkům na celém světě dodal desítky milionů kusů a dodnes nabízí bezkonkurenčně nejširší výběr pomalých hrnců. S pomalým hrncem CrockPot pro vás bude vaření jednodušší než kdy předtím. Disponuje objemem litrů a díky tomu v něm bez problémů připravíte oběd i pro několikačlennou rodinu.


Hrnec l (typ SCCPBPP605) je vybaven elektronickým časovačem - po up. Elegantní pomalý hrnec v kombinaci černé a nerezové barvy, jehož součástí je vyjímatelná keramická nádoba a skleněná poklice. Digitální časovač maximálně usnadňuje plánování jídel.


Keramickou nádobu i poklici je možné ukládat do lednice i mýt v myčce nádobí. CrockPot SCCPBPP6představuje nerezový hrnec pro pomalé vaření s objemem l. Nabízí digitální časovač a solidní výkon 2W. Musím říct, že mě naprosto nadchnu, je to dárek, a domluvili jsme že vyzkoušíme.


Ovládání naprosto jednoduché, mód pečení splňuje vše a dolu odkape šťáva, která se nepřipálila a šla krásně rozvařit, takže krásně upečené kuře a ještě skvělá šťáva a vývar byl taky skvělý. Cutting and serving chopping boards. Storage, baskets, boxes.


Je vhodný i pro diety, jelikož umožňuje zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím soli a koření. Díky digitálnímu časovači je vaření maximálně snadné. Objem nádoby je litrů. Hrnec můžete uložit do chladničky, varná nádoba i poklice jsou vhodné na pečení v klasické troubě a dokonce je možné použití na všech sporácích vč. Free Shippi ng Available.


Pomalý hrnec CrockPot NG 7l. Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today! Přidat hodnocení obchodu. Fantastický je na guláše a masové omáčky, lepší vývary jste nikdy nejedla.


Jestliže se do pomalého hrnce Crock-Pot zahřátého na bod ustálení. Elektrické hrnce s pomalým vařením CrockPot Steba Russell Hobbs ARDES a další. Jedlá pomalým varením získavajú násobne výraznejšie chute, hoci sa pripravujú iba s malým množstvom korenia, soli a bez tuku.


Môžete variť a pritom pokojne spať, ísť na prechádzku alebo byť dokonca v práci. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Prodám pomalý hrnec Crock Pot. Nevhodný dárek, téměř nepoužívaný.


Suroviny stačí nakrájet, dát do hrnce, zamíchat, přikrýt, nastavit časovač, spustit a dále se již o pokrm nezajímat - není třeba jej míchat a hlídat. Mezitím váš drahocenný čas můžete věnovat jiným povinnostem nežli. Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve Tlakový hrnec Elektrický hrnec Nakoupitezde. Nezaujala vás tato nabídka?


Baskets for muffins and others.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky