středa 28. června 2017

Ponorný mixer eta

Ve svém základním módu zvládne ponorný mixér dokonale krémové polévky a omáčky, bramborové pyré nebo třeba mléčné koktejly. To vše bez nutnosti použití dalších nádob a jejich následného mytí. Pořiďte si tohoto praktického pomocníka do kuchyně i vy – ať jste ve vaření začátečník nebo zkušený masterchef.


Pokud se budete dívat po výrobcích, vždy dávejte přednost kvalitnějším výrobkům. To je například ponorný mixér braun, který vítězí v mnoha testech a soutěžích, ale dále tu jsou i výrobci jako Bosch, Tefal či Eta. Mixéry a šlehače ETA zvládnou během pár sekund to, co by ruka dělala snad celou věčnost.


Základním vybavením každé kuchyně jsou ruční mixéry, které, jak už jejich označení napovídá, vám budou vždy při ruce. Tyčové mixéry ETA jsou oblíbené pro svou univerzálnost a kompaktní rozměry. Poradí si s bramborovou. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Elegantný, plastový čierny mixér s nerezovými prvkami sa veľmi dobre obsluhuje vďaka ergonomickému tvaru držadla.


Nájdených: 5produktov. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Jeho jedinečný povrch z příjemného materiálu „soft touch“ a pohodlná ergonomicky tvarovaná rukojeť zajistí, že vám přístroj nebude klouzat z rukou a manipulace s ním bude velmi pohodlná. Každý prístroj musí obsahovať aj prvky pre jeho bezpečnú manipuláciu.


Aby nádoba sekáčika dobre držala na pracovnej doske, obsahuje pogumované nožičky, ktoré zaistia jeho perfektnú stabilitu. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


Play all Produkty ETA (CZ) ETAtadyjedoma How I Converted A VAN into an OFF GRID CAMPER for under $0- Duration: 43:14. Vital Blend Mini sa stane vaším skvelým tréningovým parťákom. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. DC motor s dlouhou životností a příkonem 8W. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Tyčová část spolu s noži jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který odolává i vyšším teplotám. Tyčová časť spolu s nožmi sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý odoláva aj vyšším teplotám. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci je přáním dopravců minimalizovat dobírky, doporučuje se platba převodem nebo kartou. Plynulá regulácia otáčok vám umožní optimálne nastavenie rýchlosti podľa potreby.


Pre maximálne otáčky využijete tlačidlo TURBO. Ponorný mixér je dôležitou súčasťou každej kuchyne. ETA Tasso je ľahká, mixér je možné jednoducho zostaviť a rozložiť. Pri varení vám bude veľkým pomocníkom a všetko vám spoľahlivo pomixuje či ušľahá.


Ten sa vďaka svojmu elegantnému čiernemu dizajnu s nerezovými prvkami stane skvelým doplnkom vašej kuchyne. Jeho srdcem je velmi výkonný a tichý stejnos. Na tyčový mixér ETA Eclipse dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly.


Welcome to Mixer , the next generation in live streaming. Tyčový mixér je dôležitou súčasťou každej kuchyne. Praktický ponorný mixér v nadčasové šedobílé barevné kombinaci se jistě stane vítanou součástí i vaší kuchyně.


Ušetřete si čas a námahu a svěřte mu činnosti, které jsou zbytečně pracné a ochuzují vás o čas, který byste během vaření mohli věnovat něčemu jinému. Příprava chutných krémových polévek. Skladného pomocníka, který se vyrovná velkým kuchyňským robotům, najdete v tyčovém mixéru Eta Tasso. Rozmixuje zeleninu, ušlehá těsto na koláč, naseká ořechy a dokonce nadrtí led na osvěžující tříšť.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky