středa 7. června 2017

Gastro bazar jesenice

Nabízíme mrazáky, chladničky, pece, grily, konvektomaty, sporáky, kuchyňský nábytek a stroje, chladicí a tepelná zařízení, elektro gastro techniku, nádobí, sklo. Výkup a likvidace gastro provozů. Vážení obchodní přátelé, představuje se Vám firma G-servis - Alois Marhoul s oprávněním provozovat živnost od 2. OTVÁRACIE HODINY: podľa individuálneho dohovoru. Termín návštevy si dohodnite vopred telefonicky na vyššie uvedenom čísle.


Vážení zákazníci, v této kategorii naleznete produkty výprodejové a bazarové gastrovybavení. Výprodejové zboží je zcela nové zboží bez známky poškození či opotřebení. Gastro bazar a výprodej.


Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů gastro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty gastro - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Jedná se o zboží použité, plně funkční, odzkoušené i zcela nové. Zabýváme se obory gastronomické vybavení. Klikněte pro více informací. Půjčovna gastro zařízení pro svatby, oslavy, rauty a akce různého zaměření. Pořádáte oslavu, svatbu, raut či jakoukoliv akci, která se neobejde bez dobrého jídla a pití?


Základem úspěchu je kvalitní gastro zařízení, díky kterému bude kvalita přípravy a podávání pokrmů či pití na velmi vysoké úrovni. Prodáváme a vykupujeme použitou gastrotechniku, nové gastronomické vybavení a techniku. Jesenice , okres Praha-západ v katalogu Patička. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Jsme zavedená gastronomická společnost, jež se věnuje poradenství a projektové činnosti ohledně gastro vybavení a rovněž prodeji gastro techniky. V našem internetovém obchodě i předváděcím centru zakoupíte konvektomat, pec na pizzu, kuchyňské roboty, myčky a lednice i všechno další nutné vybavení. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami.


Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. GASTRO BAZAR - SKÁLA PETR. Chotěboř nabízí ve vlastních prostorech rozsáhlý gastro bazar , ve kterém můžete vybírat z použitých i repasovaných gastro zařízení. Už nemusíte obíhat kamenné prodejny a shánět levné zboží.


Nabízíme prodej: starší použité gastrozařízení nové gastrozařízení půjčování gastrozařízení na akce kompletní servis vybavení gastroprovozů. Zadejte číslo, zavoláme zpět do minut a najdeme ty pro vás. V případě, že sháníte zboží, které není uvedeno v naší nabídce kontaktujte nás.


Nabízíme a vykupujeme použitou gastrotechniku, použité mrazáky, chladničky, pece, grily, sporáky, kuchyňský nábytek a stroje, chladicí a tepelná zařízení, elektro gastro techniku, nádobí, sklo. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění.


Nabízíme široký výběr profesionální gastro techniky, gastronomické zařízení a nerezové vybavení, kuchyňské nádobí a náčiní, sklo, porcelán a potřeby pro gastronomii. Zajišťujeme poradenství a projekty, prodej, montáž, servis, gastro bazar , e-shop. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Nabídněte svým hostům výběr oblíbených nápojů a příjemné místo k jejich konzumaci i vy. Stroje - Prodam gastro bazar. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. PERIFERIE Vaše italská restaurace v srdci Dolních Břežan.


Zveme vás do moderní, stylově zařízené restaurace v prostorách Pivovarského dvora. Naši kuchaři pro Vás připraví nevšední zážitek moderní gastronomie, zejména z oblasti Středomoří, s použitím výhradně čerstvých a kvalitních surovin dovážených převážně z Itálie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky