úterý 6. června 2017

Jídelní sada

Detail produktu Do obchodu. Kč Sada bílých zamilovaných misek z porcelánu 58products,. Arcopal 18dílná jídelní sada Louis XV. Loft Porcelánový set talířů ks - Thomas Rosenthal.


Sada porcelánových talířů Levandule, cm.

Jídelní soupravy v moderním designu za příznivé ceny. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Porcelánové i skleněné talíře vždy působí lépe, pokud je používáte v sadě.


Vyberte si z jídelních sad různých. Skleněná jídelní sada nebo porcelánová? Balení obsahuje talířek, misku a hrneček.

To, že je to český výrobek, jen potvrzuje jeho kvalitu! Inspirace jako praktický dáreček, ze kterého bude dětem opravdu chutnat. Boon - Kompletní jídelní sada pro děti modro-oranžová.


Dvě malé misky ideální na omáčky nebo malé porce Misky lze umístěte kdekoliv na okraj talíře – zábavná a přizpůsobitelná konfigurace Materiály odolné proti poškrábání a um. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů. Vybírejte si Příbory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dále prostření stolu: stojan s jídlem, lahev vína a chadicí nádobu, vázu s květinou, skleniček, prostírání, talířů, příbory.


Prostírání vytváří atmosféru interiéru. Představte si, že prostírání na stole je jako oblečení celé jídelny. Jemnými barevnými detaily dokážete podtrhnout její duši, navodit tu správnou atmosféru. V jídelní sadě naleznete hluboké a mělké talíře včetně dezertních talířků. Praktické nádobí pro děti potěší jistě všechny fanoušky této animované pohádky.


Sada nádobí se skládá z misky, talíře a pohárku na vodu. Naopak straší hospodyňky ocení porcelánové jídelní soupravy s oblíbeným vzorem, či zdobením drahým kovem. V široké nabídce najdete taktéž dětské soupravy.

Sada příborů z nerezové oceli, díky které už nebudete mít problém s jejich nedostatkem při početnějších návštěvách. V balení naleznete jídelní nože, vidličky, lžíce i lžičky po kusech. Veškeré informace o produktu. Do těch větších je zase. Do malých jídelen je jako dělaná také rohová jídelní sestava.


Sháníte dokonalé talíře na romantickou večeři? Nebo potřebujete pár praktických kousků na rychlou snídani ve všední den? U nás najdete stolní nádobí v různých stylech pro každou příležitost.


Máme vše od talířů a misek až po celé jídelní sady IKEA. Naši nabídku si prohlédněte online. SCONTO – místo, kde si vyberete ten správný jídelní stůl.


Máme stoly do každého prostoru, stoly všech velikostí i materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky