pátek 23. června 2017

Skrinky do wc

Praktická doplnková vysoká skrinka do kúpeľne s dostatkom úložného priestoru. Biele lakované boky i čelá, lesk. V ponuke je aj rozmerovo rovnaká skrinka s vyberateľným košom na prádlo (označenie PROV50K) v spodnej časti skrinky. Skříňky do koupelny a WC.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nábytok do kúpeľne online od Merkury Market.

Predávame nábytok do kúpeľne, kúpeľňové komody, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá, závesné kúpeľňové skrinky ,vysoké kúpeľňové skrinky , zrkadlové skrinky. Moderné kúpeľňové skrinky za super cenu. Skrinky do kúpeľne kúpite online v eshope Mobelix. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Hľadať text Cena Lacné do 1€ 1- 3€ Od. Vďaka našim inovatívnym úložným riešeniam za priaznivé ceny bude mať každá vec v kúpeľni svoje miesto.


V ponuke nájdete široký sortiment skriniek či políc v rôznych štýloch, takže si určite vyberiete taký kúpeľňový úložný priestor, ktorý vyhovuje veľkosti vašej kúpeľne i vám.

Vyberte si skrinku do kúpeľne na jednom mieste. BYRON, skříňka vysoká nad WC či pračku 0 bílá. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Závesné skrinky do kúpeľne sú vhodné nad vaňu, WC ale pokojne aj nad práčku.


Horné aj ďalšie skrinky si jednoducho vyberiete na e-shope KIKA. Kúpeľňové skrinky Každá skrinka do kúpeľne má svoj účel a praktické využitie. Pokiaľ vyžadujete veľa úložného priestoru, rozhodne sa vám bude hodiť veľká kúpeľnová skriňa. Do malých kúpeľní sa bude hodiť klasická nízka skrinka.


Kúpeľňový nábytok vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. I v e-shope platí naša záruka najvýhodnejších cien. Umývadlá so skrinkou - Vďaka skrinke umiestnenej pod umývadlom získate ďalší úložný priestor a zároveň elegantne zakryjete sifón.


Zobraziť všetky kategórie. Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu.

Bambusové i nerezové doplňky do koupelny, šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost. Každá kúpeľňa potrebuje zrkadlo, a kúpeľňové skrinky so zrkadlom sú ideálne riešenie malého priestoru. Vybrať si môžete z niekoľkých vyhotovení tak, aby vyhovovala vašej predstave. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání.


Umyvadlo otočit nelze, ze zadní strany jsou otvory na uchycení umyvadla do zdi. Stačí si jen vybrat tu pravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky