úterý 20. června 2017

Umyvadlo do bytového jádra

Skladem - ihned k odběru. Otočné plastové umyvadlo do koupelny bytového jádra - akrylát 5mm. Umyvadlo bez příslušenství.


Jádra v panelových bytech se skládají z umakartu a těžkých dřevotřískových desek, které předělují chodbu nebo. Před bouráním odpojte přívod elektrického proudu do celého jádra !

Oddělejte umyvadlo , pokud je přidělané k jádru. Zapomeňte na umakart , Články, PANEL PLUS. Navíc jsou v této chodbě umístěny dveře. Otočné umyvadlo do bytového jádra - do paneláku.


Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Spousta majitelů bytů se pustila do rekonstrukce bytového jádra z gruntu a změnili tak celou dispozici. Se starou vanou odešlo i staré otočné umyvadlo.


Mnozí lidé se ale do kompletní rekonstrukce pouštět nechtějí, a tak se nabízí pouze výměna zařizovacích předmětů za nové.

Smaltované otočné umyvadlo vyráběl. Akrylátové otočné umývadlo od tradičného českého výrobcu akrylátových vaní VAGNERPLAST. Akrylátová vana Kasandra 160xlevá s podporou do bytového jádra s otvorem pro otočné umyvadlo. Umístění umyvadla nad vanou vyžaduje v panelových budovách takzvané panelákové vodovodní baterie. Tyto panelákové baterie mají hodně dlouhé otočné raménko, které slouží pro umyvadlo i pro napouštění vany a také obsahují vývod s ruční sprchou.


Takto vyzerá bytové jadro po renovácii laminátovými obkladmi. Renovácia trvá až dni podľa rozsahu prác. Netreba vybavovať stavebné povolenie a rozvody v byte sú počas prestavby.


RENOVACE UMAKARTOVÉHO JÁDRA. Tato služba je určena pro majitele panelových domů, kteří nechtějí investovat cca 1- 2tisíc korun do vybourání a kompletní přestavby jádra , popřípadě se chtějí vyhnout řadu dní trvajícímu nepořádku. Vždy je třeba místně posoudit stav jádra a technické možnosti rozsahu realizace.


Problémy však nastávají u bytového jádra typu T, které je ohraničeno hned třemi betonovými stěnami, které dispoziční úpravy značně znesnadňují. Naopak u bytového jádra typu E máme mnoho možností, neboť kromě hlavní nosné zdi nejsme nijak omezováni, takže se stěnami můžeme volně manipulovat. Cena rekonstrukce bytového jádra. Nabízíme Vám k nahlédnutí podrobný rozpočet rekonstrukce běžného bytového jádra , jaké je ve většině českých panelových domů.


Rozpočet je rozdělen na materiál a práci.

Zboží v pořádku došlo, asi týden poté jsem vanu s umyvadlem nechala odborně instalovat (instaltérské firmě) do našeho bytového jádra. Nyní zhruba po roce používaní a zjišťování původu zápachu kolem umyvadla jsme zjistili, že se na podpůrném koši začala po kusech olupovat barva (pod ní je rez) a že umyvadlo již není otočné. Rozhodnete-li se pro kompletní rekonstrukci bytového jádra , je nutné si ujasnit, jak by měly koupelna a WC vypadat a kolik do rekonstrukce vlastně můžete investovat. Rekonstrukce bytového jádra s koupelnou za dní!


Dále je třeba se rozhodnout, zda se do přestavby pustíte sami, nebo ji svěříte specializované firmě. Dotazy k renovaci a údržbě umakartového bytového jádra bez bourání. V dobách reálného socialismu, v překotném budování „bytových jednotek“ pro pracující, a to cestou zvyšování kvantity na úkor kvality výstavby se začaly používat unifikované „bytové jádra “ které byly jako celek vyrobeny v průmyslovém závodě, dopraveny na staveniště a při samotné stavbě vloženy jako celek do určených prostor domu. Cena: 7Kč s DPH 6Kč bez DPH.


Jun Klasická jádrová paneláková záležitost, vana a na jejím okraji otočné umyvadlo. Vás zákazníků, jak bez většího zásahu vyměnit otočné umyvadlo do stávající koupelny bytového jádra. V odtokové mřížce žádný. Pri úplnej výmene umakartového jadra sebe totiž využíva možnosť úplného zlikvidovania jadra v prospech rozšírenia kúpeľne alebo jej spojení so záchodom.


Existuje niekoľko možností a teda, stačí si vybrať tú najvhodnejšiu pre vás. Univerzálna skrinka pod akékoľvek umývadlo - zakryje sifón. Vhodná je napríklad do bytového jadra v panelových domoch. Cenovo dostupná funkčná skrinka poslúži napríklad pre uloženie hygienických potrieb.


Dodávané v rozloženom stave. Boky aj predná časť skrinky sú z lamina. Medzi najvýznamnejší faktor určite patrí kvalitne vyhotovená kúpeľňa, alebo celé bytové jadro.


Veľa napovie aj návrh bytového jadra napríklad od architekta. ZKU ENOST, SLU NOST a SPOLEHLIVOST. Zajišťujeme vše potřebné pro rekonstrukce, ať už se jedná o rekonstrukci bytu nebo rekonstrukci bytového jádra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky