pátek 23. června 2017

Bezpečnostní list jar

Dobrý den, od každého svého dodavatele zároveň s dodáním zboží požadujte bezpečnostní listy ke všem čistícím prostředkům, které používáte, pokud Vám je fasuje školník okopírujte a vložte si je někam do skladu čistících. Medium, jar - list z internetu, Retigo-active cleaner, Drana - list paní učitelka chemie. B1EC00_ Jar kapsle do myčky. Ace Ultra KOPUK CICEK COKULU.


Ace Hijyenik Etkili Tuvalet Jel. KB: Air Wick Liquid Electrical - White Flowers. CLP JAR All in One Green Blue. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží.


REACH) a nařízení Komise (EU) č. Bezpečnostní listy HC produktů. BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení (ES) č. Podmínky, kterým je třeb. Není nutné pro běžné podmínky používání.


Neslučitelné materiály nepoužitelný. Nebezpečné produkty rozkladu Žádné při normálním použití. Jar Expert - prostředek na mytí nádobí, l Popis produktu. Tradiční prostředek na mytí nádobí.


Koncentrovaný, odstraňuje mastnotu i ve studené vodě. Vileda Rainbow - houbičky n. Předložte obal, ozna čení nebo tento bezpe čnostní list. Postiženému nepodávejte nic ústy, pokud je v bezv ědomí nebo má-li k řeče. Pokud postižený nedýchá, zahajte dýchání z úst do úst.


Při nadýchání: Postiženého p řeneste na čerstvý vzduch, vypláchn ěte ústní dutinu a nos vodou, zajist ěte teplo a. Telefonní číslo pro naléhavé situace Toxikologické informační středisko, Na Bojišti Praha, Tel. Opatření pro bezpečné zacházení Opatření pro bezpečné zacházení : Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte. JAR mycí prostředek: JAR oplachový prostředek: Prodávané značky. Máte zájem o zasílání novinek?


Napište nám Kontaktní formulář. Uvedené údaje odpovídají současnému stavu vědomostí a zkušeností a jsou v souladu s platnými právními předpisy. Kdy a jak se musí bezpečnostní list poskytnout. Lze ho poskytnout v tištěné nebo elektronické podobě. V každém případě je povinností dodavatele skutečně bezpečnostní list doručit příjemci.


Odpovědná osoba za bezpečnostní list : Ondřej Veselý Email: ondrej. Eviden ční číslo : PG 0Číslo vydání : Datum revize : 9. Identifikace látky nebo přípravku JAR Expert 1. Vašeho dotazu a marketing. Kdykoliv se můžete odhlásit kliknutím na odkaz v patičce každé zprávy. Jar Professional desinfekční odmašťovač - odmašťuje a desinfikuje v jednom kroku a tím šetří Váš čas a námahu.


Doporučený na čištění, odmaštění a desinfekci pracovních povrchů v kuchyni včetně povrchů, které přicházejí do styku s potravinami. Na základě dotazů od našich zákazníků, které přichází v souvislosti se šířící se nákazou COVID-1 představujeme základní shrnutí informací a doporučení pro oblast praní prádla a jeho dezinfekce v prádelnách, hotelech, sociálních zařízeních, nemocnicích a dalších provozech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky