úterý 20. června 2017

Výsuvná digestoř beko

Díky svému elegantnímu designu, třemi rochlostmi odsávání a možností recirkulace, je tato digestoř vhodnou volbou do každé kuchyně. Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností. A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Svým jednoduchým designem je předurčen do moderních, ale i klasicky zařízených kuchyní. Tento model má stupně rychlosti odsávání. Nápomocné při vaření bude i. Beko je jednou z předních značek domácích spotřebičů v. Výpary jsou nasávány a zachyceny do filtru uvnitř digestoře a následně odvedeny ven skrz ventilační kanál.


Pokud však nemáte možnost odvádět vzduch ven, můžete využít recirkulaci, při které se pára a znečištěný vzduch nasají přímo do filtru, ten. Je určená k vestavbě do kuchyňské skříňky (kvůli čemuž je potřeba sledovat rozměry, aby se do skříňky vešla). Na výšku má digestoř 1centimetru, na šířku 5centimetru a do hloubky centimetrů. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů.


U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Vaření Vaření Abyste vaření měli rádi a užívali si ho, je důležité mít k tomu správné spotřebiče, které Vám pomohou uvařit to nejlepší jídlo, které Vaše rodina kdy jedla. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř.


Nový model je již na první pohled odlišný umístěním displeje myčky do integrovaného madla pro otevírání dveří myčky a její atraktivní design podtrhuje moderní bílé provedení. Nyní se může stát i volně. Pořádná digestoř neboli odsavač par a pachů, je nezbytnou součástí malých i velkých kuchyní. V dnešní době je na trhu množství variant, které se liší provedením, výkonem i funkcemi.


Pro každou kuchyni tak najdete ideální řešení. Při výběru vhodného odsavače par je potřeba vycházet z velikosti a možností. Recirkulační režim u vestavných digestoří: Digestoř se osadí uhlíkovým pachovým filtrem.


Přefiltrovaný vzduch se z digestoře odvádí obdobně jako u odtahového režimu trubkou, která. Kuchyňský odsavač par – praktický i elegantní. Pozornost profesionálních kuchařů i hospodyněk v domácnosti se v poslední době právem obrací ke kuchyňským odsavačům par.


Výkonově je vhodný pro menší a střední kuchyně. Detail produktu Do obchodu. Praktický výsuvný odsavač par od známého výrobce BEKO , který obsahuje tři rychlosti odsávání s možností cirkulace, nebo extrakce do komína, je vhodným výběrem do každé kuchyně.


Digestoř má dva hliníkové filtry, osvětlení, výkon odsávání je 273m maximální hlučnost 63. Je tak skvělou alternativu pro všechny, kteří nechtějí za odsavač par a zápachů platit příliš mnoho peněz, ale potrpí si na to, aby všechno fungovalo tak, jak má. Digestoř lze vestavět do standardní pracovní desky a díky speciální konstrukci zůstane po instalaci ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou. Výsuvné a výklopné digestoře jsou skvělým řešením, jak toto místo ušetřit a zároveň získat kvalitní digestoř s výkonným odtahem.


Jejich skladnost spočívá především v tom, že jsou přizpůsobené k montáži do samotné skříňky. Digestoř tedy zůstává schovaná až do té doby, kdy je jí skutečně potřeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky