pátek 30. června 2017

Půllitr k narozeninám

TvůjKorbel nabízí originální půllitry se jménem, půllitry k narozeninám i půllitr s potiskem. Zde je ukázka pro inspiraci. Sami si zvolte pivní půllitr nebo jiné sklenice k narozeninám s libovolným motivem.


Půllitr k narozeninám

Objednat si můžete i dárkové půllitry s číslem a jménem bez obrázku. Toto je originální a velmi praktický dárek pro pivaře k narozeninám. Na půllitr k narozeninám vám vyhotovíme přesně tolik čárek, kolikáté narozeniny slaví ten, komu chcete tento originální půllitr darovat, takže nabízíme půllitry k narozeninám pro každého. Připomeňte mu rok, kdy se narodil, naším originálním půll.


Z níže uvedené nabídky si vyberte, o jaký typ přání k narozeninám máte zájem, klikněte myší na příslušné tlačítko a bude vám zobrazen jejich seznam. V každé sekci jsou nejprve zobrazena ta textová (lze je použít i jako SMS) a za nimi následují ta obrázková. Všechna obrázková přání pak. Sleva PŮLLITR - PIVOROŽEC.


Jak nakupovat půllitr ? Na dárkové sklenice k narozeninám vám vytvoříme jakékoliv jméno a číslo které si sami navrhnete nebo vyberete. Uvedené motivy lze objednat i na jiný druh sklenice nebo např. Nabízené sklenice k narozeninám jsou díky vám dárky originální a současně jsou tyto narozeninové sklenice i dárky praktické. Pivní dárek - půllitr s vyrytým žízn. Půllitr k narozeninám se jménem a číslicí na přání.


Tento motiv gravírujeme pouze na vyšší půllitr. Při objednání nám napište jméno a číslo, které máme na půllitr vygravírovat. Originální dárek, pivní půllitr se jménem k narozeninám. Ideální dárek k narozeninám. Jméno podle přání, napište to do pole Přizpůsobení produktu a nezapomeňte to uložit!


K tvým narozeninám mám pro tebe jednu radu. Směj se, dokud máš vlastní zuby. Vtipná přání k narozeninám. Hodně štěstí k narozeninám ! Když ti na narozeninovém dortu přibude další svíčka, většinou to znamená, že ti tvůj doktor přidá další prášek, který budeš muset denně brát.


Přeji ti vše nejlepší k. Bude slavit někdo známý 1 2 nebo let? Hledáte půllitr k výročí narození? Věnujte půllitr s přetáčeným tachometrem.


Dekorovaný půllitr může být skvělým narozeninovým překvapením. Prsatý půllitr jako dárek ke krásným kulatinám? Ručně malovaný skleněný půllitr s prsama je vysoký cm. Slavte, ťukejte si, užívejte si chuti piva a ladných křivek, které hned tak nějaký obyčejný půllitr nemá!


Rok, která máme do půllitru vyrýt, napište do poznámky na konci objednávky. Více informací Dodání do 14-ti dnů. Vysoký půllitr s pískovaným jménem číslem a věnováním na přání, vhodný jako dárek k jubileu, narozeninám nebo výročí. Upomínkový půllitr s nadčasovým designem tvaru sklenice, v roletce lze zvolit také půllitr s uchem.


Půllitr k narozeninám

Sklenice dekorujeme výbrusem a pískováním na přání zákazníka. Pakliže hledáte narozeninový dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr , což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví nejen k svátku či narozeninám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky