středa 28. června 2017

Litinový pekáč belis

Litinový pekáč belis

Pekáč od firmy Belis je kvalitní kus nádobí s velmi dlouhou životností. Je vyrobený v České republice a má smaltovaný vnitřní povrch v modré barvě. Výhodou smaltu je, že se nespálí, neoškrábe, zachová si svůj lesk a neuvolňují se z něj žádné nežádoucí látky.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Hodnocení produktu:. Vnější barva je červená (přechází z tmavé do světlejší), vnitřní je krémová.


Teplo je ideálně rozloženo a vedeno po celém povrchu a. Belis Oválný litinový pekáč s poklicí Belis cm. Tradiční, oválný pekáč , vyrobený technologií SFINX! Uvnitř je aplikován vysoce odolný, modrý smalt. Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení.


Litinový pekáč belis

V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy. Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí, který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Porovnat podle parametr ů Odebrat ze.


Jedná se o unikátní výrobky, jejichž tvar byl navržen s důrazem na originalitu, atraktivní design, vysoké užitné vlastnosti a praktičnost. Při vývoji tohoto nádobí vycházela. Je vhodný do všech typů trub , na elektrický sporák, plynový sporák s rozptylovačem plamene, a je možné jej použít také na sklokeramickou desku a indukci. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic.


Je ideální na pomalé pečení při malé spotřebě energie. Litinový pekáč velmi dobře rozvádí teplo a zaručuje rovnoměrné propékání. V pekáči můžete péct a zapékat v každém typu trouby, může se použít i na plynovém nebo elektrickém sporáku.


Nic se v něm nepřipaluje a to ani po desítkách let používání. Litina je extrémně odolný a masivní materiál, a tak téměř není v lidských silách litinový pekáč mechanicky poškodit. Při správném používání vám bude sloužit celý život. Mezi kuchaři je oblíbený litinový pekáč s poklicí či víkem.


Litinový pekáč belis

Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují. Belis Pekáč s pokrievkou oválny 32cm pekáče, plechové Zdravé pečenie a príprava pokrmov vďaka kvalitnému, nepriľnavému povrchu - teflón - výborne vedie teplo - vysoko kvalitné prevedenie Liatinový pekáč so smaltovým povrchom a. Použité materiály i tvar zaručují dokonalé rozložení tepla a tak i úspory energií, při přípravě jídel se používá jen. BELIS litinový pekáč s poklicí 30cm 4. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Ideálna na pečenie mäsa.


Vhodný do všetkých typov rúr. Vyrobené z kvalitného oceľového plechu. Pekáč litinový Queen line je určený zejména pro pečení nejrůznějších pokrmů v troubě.


Jeho tvar je navržen tak, aby bylo rovnoměrně rozváděno teplo po celém výrobku, což zaručuje perfektní propečení připravovaných jídel. Související produkty najdete v kategorii Pekáče a zapékací mísy u tohoto e-shopu, kde si můžete vyfiltrovat i výrobce Orion český obchod pro domácnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky