pátek 16. června 2017

Elektrický kráječ zeleniny

Elektrický spirálový kráječ zeleniny. Plnicí válec na zeleninu můžete využít zároveň jako úschovnu pro nástavce. Hledáte nový elektrický kráječ zeleniny ? Naše elektrické kráječe a struhadla do kuchyně jsou ideální pomocníkem pro všechny milovníky zdravé stravy. O krásný design a vysokou kvalitu se starají naše značky Klarstein a OneConcept. Pokud neradi krájíte zeleninu, je nejvyšší čas zakoupit si nový elektrický kráječ.


Elektrický kráječ zeleniny

Jedná se o pokročilejší kráječ zhotovený z lepších a kvalitních materiálů. Kombinuje se zde kov s plastem. Díky tomu vypadá dobře a rozhodně jej nebudete muset z pracovní desky uklízet. Hrubý nástavec – lze využít pro strouhání zeleniny do polévek, placek, salátů apod. Kráječe ovoce a zeleniny.


Nástavec na vlnité plátky – využijete pro ozdobné krájení ovoce i zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu.


Přítlačné destičky jsou dřevěné. V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Snadno si poradí nejen s cibulí, ale i. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ.


Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem. Kromě strouhání umí také krouhat nebo krájet. Zpravidla si můžete nastavit i hrubost finálního produktu, stačí k tomu náležité příslušenství. Nebo byste raději ocenili elektrický kráječ zeleniny ? Sencor jeden takový má.


A nejen, že se na něm potraviny nakrájíte, ale slouží taktéž jako struhadlo. K tomu slouží kusů vyměnitelných bubnů. V multifunkční kráječi 5vnaleznete buben na tenké plátky, který je ideální třeba ke krájení brambor na lupínky.


Moulinex kouhač vám usnadní strouhání ovoce, zeleniny , čokolády či sýrů. Jednoduché sestavení a údržba činí z tohoto přístroje pomocníka, který bude vždy rychle po ruce. Skladování je velmi snadné a prostorově nenáročné díky šikovnému provedení. Zařízení je vyrobeno z prvotřídního anodizovaného hliníku, což účinně chrání proti korozi, usnadňuje čištění a splňuje mezinárodní hygienické normy.


Disponuje příkonem 1W. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Prodám elektrický kráječ zeleniny a ovoce. Inzerát platí do smazání.


Celokovové tělo, stabilní konstrukce a ocelové ostří garantují perfektní a precizní krájení všech druhů potravin. Cena je uvedena bez poštovného. Multifunkční kráječ , skoro jako nový, použit par krát. Podívejte se na mé další inzeráty. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné dí.


Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky