úterý 20. června 2017

Kovové lucerny

Dřevěné a kovové lucerny. Líbí se vám lucerny jako dekorace? Vsaďte na klasické a jednoduché svítilny, kde světlo vytváří teplý plamen svíčky. V tejto kategórii nájdete lucerny , lampáše a svietniky. Od tradičných drevených cez cenovo dostupné kovové a plastové až po exkluzívne nerezové lucerny.


Kovové lucerny

Novinkou v našej ponuke sú lucerny z čiernej nereze. Ta pravá svietiaca dekorácia do interiéru, na balkón či terasu. Kovová lucerna je kouzelná a dokáže vytvořit zajímavou atmosféru. Na výběr jsou vánoční kovové lucerny , ale i ty, které využijeme celoročně.


Hodí se i do exteriéru. Do luceren se dnes nejčastěji umísťují malé čajové svíčky. U nás, v Belle Decor nájdete svietniky a lucerny z rôzneho materiálu a na rôzne príležitosti.


Sklenené svietniky na slávnostnejšie príležitosti, kovové lucerny na parapet aj do záhrady a veľké lucerny pri váš vcho či na terasu. Ak k tomu pridáte ešte voňavú sviečku, o príjemnú atmosféru máte postarané. U nás najdete širokou nabídku luceren na normální i čajové svíčky (včetně těch ručně vyráběných ze skla). Mnohé z nich můžete používat i venku a rozzářit si tak i zahradu. Lucerna kovová bílá- velká.


Kovový lampáš je veľmi odolný a so sviečkou vytvorí príjemnú, útulnú atmosféru. Do elegantních či minimalistických interiérů se hodí především kovové lucerny v neutrálních odstínech jako je bílá a šedá. Krásný dárek pro milovníky svíček a nevšední atmosféry, kterou lucerna i skleněný svícen dokáže vykouzlit.


Nabízíme venkovní i interiérové lucerny , stylové i romantické svícny nebo romantické vonné svíčky. Kovové lucerny na svíčku s vitrážovými skly zhotovenými tiffany technikou. Vytvořte si doma dokonalou atmosféru.


Dekorační osvětlení vnese světlo a útulnou atmosféru do každé místnosti. Svícny a lucerny máme u nás obzvlášť rádi, proto jsme do této kategorie vybrali samé stylové kousky. Se zahradním osvětlením se už nebudete muset bát, že večer zakopnete o dlaždici.


Praktickou stránku věci doplňuje i ta dekorativní. Stačí pár světel a vaše zahrada bude vypadat daleko víc k světu. Obzvlášť pokud patříte mezi romantické typy lidí, lucernu si v momentě oblíbíte. Krásnější domov, díky našim dekoracím. Venku prší a déšť kape na okenní parapety, povaluje se všude mlha a je sychravo.


Tma je dřív, než jindy, zima už je cítit ve vzduchu. A u vás, hoří svíčka v lucerně, maluje světelné obrazy po zdech a do vašeho domova vstupuje pohodová atmosféra a kouzlo přítomného okamžiku. Kombinace skla a kovu prostě neomrzí. Dekorační lucerny – další lucerny z různých materiálů, které se postarají o příjemnou atmosféru.


Kovové lucerny

Podívejte se na naše kovové a dřevěné lucerny v provence a retro vintage stylu. Klasické lucerny , lucerny ve tvaru domku nebo srdíčka. Vyberte si z nabídky klasických romantických luceren se skleněnými dvířky, plechových luceren s patinou ve tvaru domku nebo retro vintage luceren na postavení či zavěšení. K vytvoření útulného domova patří neodmyslitelně náladové osvětlení.


Nemusí se jednat jen o závěsné lustry a stolní lampičky, kouzelnou atmosféru podtrhnou také kovové lucerny , skleněné svícny, porcelánové aroma lampy nebo svíčka plápolající v drátěné kleci. Vážení zákazníci, teší nás váš záujem o naše produkty. Keďže chceme poskytovať spoľahlivé služby, objednané produkty nachádzajúce sa v kategórii Dostupné IHNEĎ doručujeme priebežne.


Kovové doplnky a dekorácie, z kovu, železa, drôtené S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky