čtvrtek 22. června 2017

Japonská strouhanka

Co je panko strouhanka ? Má hrubší strukturu než jiné druhy strouhanky, a proto je ideální pro smažené pokrmy. Na obalovaném řízku nebo zelenině dobře drží, dodává perfektní křupavost a během smažení vstřebává podstatně méně. Recepty, rady a návody při vaření, suroviny podle sezóny, video recepty a ještě mnohem více na igurmet.


Rozdíl je zhruba takový, že zatímco česká strouhanka je sypká a jsou to v podstatě malé drobky, japonská strouhanka panko má vločkovitější strukturu a je hrubší. Nepoužívá se ani tak kvůli chuti, její výhoda spočívá v tom, že drží na obalovaném pokrmu a při smažení se do ní méně vsakuje tuk – pokrm by tedy.

Japonci si také obalují třeba vepřové maso ve strouhance a pak je smaží, jen ta jejich strouhanka je mnohem křupavější. Na rozdíl od české strouhanky, která se připravuje ze starších rohlíků, veky nebo světlého chleba, který se nechá proschnout a poté se rozmixuje najemno, se panko vyrábí z čerstvého chleba a mixuje se nebo strouhá nahrubo. Skladem Předvařená rýže určená k dodělání v mikrovlnné troubě. Japonská jemná strouhanka z bílého pečiva. Panko je japonská strouhanka vyrobená ze speciálního bílého chleba.


Oproti klasické strouhance má hrubší strukturu a světlejší barvu. Její předností je, že během smažení nenasákne tolik tuku jako klasická strouhanka. Je vhodná pro obalování masa, ryb i zeleniny.

Strouhanka na obalování, hrubší než strouhanka Panko, kg. Tato strouhanka je vyrobena z pšeničné mouky, vody, cukru, palmového oleje, soli a droždí. Dodává hrubý a chutný křupavý povlak. Panko strouhanka - hrubá strouhanka (Mie de Pain), kg. Vzhledem k velkým kouskům ve strouhance se vytvoří těsto, které je srovnatelné s corn flakes.


Možná proto, že jinak jejich jídelníček obsahuje převážně ryby, sóju a zeleninu. Předností této strouhanky je, že smažený pokrm nenasákne tolik tuku jak klasická strouhanka. Wooke Funwari Gohan 200g. Pouze se okryje jeden roh a dvě minuty necháme v mikrovlnce.


Yutaka Panko japonská strouhanka 1g. Litujeme, ale více kusů tohoto zboží nelze přidat. Celý sortiment Pekárna a cukrárna. Drůbež v celku Kachní, husí Králík Další 6. Mleté a burgery Na polévku. To je speciální japonská strouhanka , neseženete ji běžně v obchodě, ale jen v. Tresčí jazýčky a japonská strouhanka.


Vepřová kotleta bez kosti 150g. Vejce vejce stačí na porce.

Mini řízečky z pravé svíčkové v panko strouhance ( japonská strouhanka ), lehký vídeňský bramborový salát, wasabi majonáza. Je mnohem hrubší než ta naše. Já ji vyrábím doma - opatrně nahrubo nastrouhám měkký toustový chleba a na plechu nechám ztvrdnout. Místo omáčky na tonkatsu můžete použít Worcestershire. Velký výběr japonských receptů, které Vás naučí základní pokrmy jako Miso, Sushi nebo Tempura, ale i další výborné pokrmy, které jsou méně známé, ale přinejmenším stejně dobré.


Suroviny, které jsou k receptům potreba najdete na našich webových stránkách v jiných kategoriích. ROZUMÍM Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky