úterý 12. prosince 2017

Barel na dešťovou vodu

Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC. Nádrže na dešťovou vodu. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.

Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Dešťovou vodu lze použít na zalévání zahrady, mytí auta, splachování toalet nebo praní prádla. Plastová jímka určená ke skladování dešťové vody nebo splaškové, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody. Sudy na dešťovou vodu a Zahr. Hospodaření s dešťovou vodou.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Sud na dešťovou vodu hranatý o objemu 3L.

Součástí je víko a kohoutek. Náhradní kohoutek pro nádobu na dešťovou vodu 900. Nádoba na dešťovou vodu WOODCAN 2L Kvalitní plastová nádoba ve stylu z. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Podzemní plastová samonosná nádrž SMART se využívá k akumulaci dešťové vody.


Zásoba vody následně slouží pro závlahu zahrady nebo je možné využít ji v domácnosti. Jímku lze použít také k akumulací odpadní, splaškové vody. Zahradní sudy na dešťovou vodu jsou vybavené některými detaily, které hospodaření s vodou a její využívání usnadňují. Zatímco na zahradě si vystačíte s tím, že do sudu ponoříte kropáč a naberete ho, abyste zalili vyprahlé záhony, v případě, že chcete dešťovou vodu využívat i jinak, oceníte další výbavu sudů. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva.


Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás. Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu. V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody.


Dešťovka - neboli dešťová voda a nádoby a nádrže na její zachycování, to je téma tohoto videa. Dozvíte se kolik řádově dešťové vody spadne na střechu v České. Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3.


Tato 1 vodotěsná nádrž na dešťovou vodu. Jak vybrat nádrž na dešťovou vodu podle usazení.

Filtry na dešťovou vodu. V nabídce máme jak sběrné filtry v šachtě, určené pro umístění ještě před samotnou nádrží, tak filtry pro umístění do. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách.


Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky