čtvrtek 7. prosince 2017

Kožené desky a5

Kožené desky a5

Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Ať už hledáte dámské či pánské kožené spisovky, pro desky A A, na zip, čené nebo hnědé, tak u nás si tu pravou vyberete.


Klasické kožené desky na formát A, pro pohodlný přenos a organizaci dokumentů. Kůží obšitý zip pro bezpečné zavírání. Kožené desky , portfolia Archivační potřeby.


Portfolia, kožené spisovky. Praktický a elegantní pomocník manažerů nebo třeba obchodních zástupců. Uzavíratelné portfolio s kapsami např. CD a samozřejmě poznámko.


Kožené desky a5

Vyjímatelný 4kroužkový mechanismus (průměr mm, úroveň plnění mm). Pokud objednáte papírovou dárkovou poukázku, obdržíte poštou s unikátním osmimístným kódem, který lze uplatnit u dalšího nákupu. Diplomatky a kožené desky.


This video is unavailable. Luxusní manažerské desky ANTORINI As poznámkovým blokem, lesklá černá kůže s růžovým interiérem. Skladem Přidat k porovnání -. Kompletní sortiment značky Filofax. Od diářů pro plánování času po pera a příslušenství. Na webu najdete také historii a informace o značce Filofax.


Kožené desky a5

Spisovky a desky jsou ideálním partnerem pro uložení a přenášení toho nejnutnějšího pro Váš business. Velmi je oceníte při práci v terénu, na schůzkách s klienty nebo partnery. V nabídce máme kožené spisovky, spisovky ze syntetické kůže, textilní spisovky v rozmanitých provedeních a cenových úrovních. Desky ADK Classic XL Ačerné. Samostatné kožené desky formátu As kroužkovou mechanikou, ADK Classic XL v černé barvě.


Pohodlné a bezpečné zavírání díky magnetickému patentu. Naši návrháři změní váš pohled na kožené deníky. Adeníky ANTORINI jsou naprosto multifunkční, díky možnosti vyjmutí vnitřní náplně je možné během chvilky mít z deníku s linkovanými stránkami deník nelinkovaný nebo jej zcela přeměnit na adresář, diář nebo knihu vín. Moleskine Zápisník kožený měkké desky L, linkovaný, modrý A, listů. Kožený zápisník s měkkou, ve hřbetu šitou vazbou v kartonových deskách, obepnutý pružnou páskou proti samovolnému otevírání.


Kožené desky a5

Zápisník je vybaven kapsou na vizitky a drobnosti, která je vyrobena z tkan. Spisovka WEDO tkanina šanon A- Moderní spisovka na dokumenty formátu Aa šanony včetně kovového závěsu do tloušťky mm - Spisovka je uzaví. Kvalitní kožené zboží českých a zahraničních značek. Nabízíme kožené opasky, kožené peněženky, kožené tašky a aktovky, kožené kabelky, kožešinové lemy a límce, kožené bundy, kožené rukavice a další.


Doporučená technologie tisku: sítotisk S laser L2. Zadejte Váš e-mail: OK. Luxusní kožené desky ADK Premiér formátu Av hnědé barvě s elegantní výraznou sponou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky