středa 6. prosince 2017

Zahradní lavice akce

AKCE : do vyprodání zásob nyní máme vyrobeno z materiálu o síle mm. Detail produktu Do obchodu. Jakou lavičku na zahradu? Kovovou, dřevěnou z masivu, plastovou nebo ratanovou? Inspiraci a široký výběr zahradních lavic najdete na FAVI.


Praktické jsou teakové lavice s úložným prostorem.

Vybírejte snadno podle barvy, ceny, materiálu, vzhledu nebo ty s dopravou zdarma. Je tu akce na zahradní nábytek. Nakupte za nejvýhodnější ceny nábytek na zahradu v akci, slevy až v desítkách procent.


Akce na nábytek v masivu, kovový i dřevěný nábytek, vyberou si i milovníci umělého ratanu, nebo praktického plastového nábytku. Posedět na čerstvém vzduchu uprostřed vlastní zahrady nebo na terásce se nikdy neomrzí. Zahradní nábytek v akci.


Chce to ale bytelný zahradní nábytek, který nezničí první sluneční paprsky ani nerozmočí pár dešťových kapek. Takový, který bude i po letech ozdobou vaší zahrady.

A přesně ten tu pro vás máme. Vynikající doplněk na zahradu je zahradní lavice. Je jen na Vás, kterou vyberete. Kovová, dřevěná, ratanová, nebo teaková. Vychutnejte si jakékoli roční období.


Velkým bonusem však bude rozhodně soukromí, které ve veřejném parku jen tak nezažijete. Naše venkovní lavičky se už těší, až budou u vás doma. Dejte vašemu zahradnímu posezení jednotný styl. Stůl, židle, lehátka či lavice z jednoho setu nadělají spoustu parády a nevyjdou vás draze. Na rodinné oslavy, večeři s pár přáteli a víkendová posezení v zahradním altánu nebo pod slunečníkem jsou levné zahradní sestavy jako stvořené.


Původně vyrobené solidní zahradní lavice jsou nepostradatelným prvkem každé zahrady, balkonu nebo terasy. Ty, které jsou k dispozici v obchodní síti BauMax, vám poskytnou pohodlí během odpočinku v přírodě. Pro letošní sezonu jsme pro Vás ve spolupráci s našimi dodavateli vybrali několik Akčních modelů zahradních domků.


Vše s akčními cenami pro letošní rok. Platnost akce je do vyprodání zásob. K jejich výrobě se běžně používá borovicové a smrkové dřevo a také tropické dřeviny jako je například oblíbený teak.


Díky přírodním materiálům se skvěle vyjímají na každé zahradě.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Dreveny zahradni nabytek Topován. Zabydlete si zahrádku zahradním nábytkem.


Zkuste si představit, jak by vypadala vaše zahrada, kdybyste na ní chvíli nepracovali. A teď to zkuste zrealizovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky