čtvrtek 7. prosince 2017

Silikonový krmící dudlík

Silikonový krmící dudlík

Stačí otevřít a vložit kousek jídla do dudlíku. Výborné použití během prořezávání zoubků. Dudlík je určen na seznámení s potravou. Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru.


Barevnost zajistí udržení pozornosti. Ovocný dudlík - nový typ dudlíků je tady! Každé miminko potřebuje dudlík , aby ukojilo svůj sací reflex a mohlo klidně a nerušeně spát. Nabízíme dudlíky různých tvarů i barev, ale také dudlíky na lahev, které se přizpůsobí tempu sání vašeho děťátka a jsou vždy ve správné pozici. Může být použit i jako chrastítko.


Jde o dudlík připomínající tvarem třešničku. Tento kulatý tvar je spíše unikátem. Je vyroben z průhledného, chuťově neutrálního a odolného silikonu. Součástí dudlíku je také kroužek pro vyjmutí, tudíž dudlík lze dítku bez problému vyndat. Tvoří jej odolný, průhledný a chuťově neutrální silikon.


S Baby Ono krmícím silikonovým dudlíkem jednoduše uvedete miminko do světa nových chutí. Vyberete kousek ovoce či zeleniny, vložíte do děrované silikonové savičky a pak zaklapnete. Krmící dudlík JANÉ s krytem a síťkou je ideální pro děti, které poznávají nové chutě. Umožňuje jíst malé kousky stravy – piškoty, ovoce, sýr nebo zeleninu.


Pro zpestření dětského jídelníčku. Snadné použití: vložte do dudlíku zeleninu nebo ovoce. Silikonový dudlík strečový Farlin standardní koj.


Dítě zeleninu nebo ovoce vydudlá přes perforovaný povrch. Po vydudlání dudlík jednoduše otevřete a vyjmete zbytek jídla. Nechte své dítě ať si zvyká na rozmanité chutě již v ranném věku a získá tak správné návyky, kdy nebude vybíravé v jídle. Krmící síťka slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce, ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou.


Popis: - jako nový, pouze vyzkoušen. Je několik výrobců a provedení - silikonová nádobka nebo síťka. Není vhodné pro všechny, ale třeba budete chtít vyzkoušet.


Cena se pohybuje kolem 1Kč. Z naší nabídky si lze vybrat buď dudlík silikonový nebo latexový dudlík. Před prvním použití je důležité jej vyvařit, tzv. A toto opakovat i několikrát v budoucnu, kdy se dudlík bude používat. Vážení zákaznicí, dle nařízení vlády budou prodejny PLANEO Elektro uzavřeny.


Všechny dudlíky LOVI neobsahují bisphenol A. Bezpečnostní kroužek ve tmě svítí a usnadňuje tak hledání dudlíku v noci. V balení se nachází ks. Pro holčičky je určena fialová varianta dudlíku s vyobrazením želvičky, kluci určitě ocení modrou barvu s obrázkem rybičky. Ideální způsob jak poskytnout dítěti pokrm bez rizika udušení a usnadnit miminku přechod na pevnou… Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny.


Nuk Stužka na dudlík DUO, modrý. Nuk Classic dudlík Happy Days silikon zelená růžová balónky. Pro novorozence jsou nejlepší dudlíky značky Nuk, jejichž tvar není kulatý, jak bývá pro šidítka obvyklé, ale je přizpůsoben tvaru ženské bradavky, což je pro dítě mnohem přirozenější a příjemnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky