pátek 8. prosince 2017

Cestovni termohrnek

Cestovni termohrnek

Termohrnek svůj obsah izoluje od vnějšího prostředí, díky čemuž si nápoj zachovává původní teplotu po velmi dlouhou dobu. Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí. Také hledáte termohrnek , který by byl vhodný do auta a na cestování? V dnešní době už je široká nabídka nejrůznějších cestovních termohrnků. Speciální cestovní termohrnky vyrábí firma La Playa, která nabízí hrnky o objemu l za příznivou cenu.


Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků. Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další. Eco Bamboo Cup Panda 4ml.


Tělo hrnku je vakuové, udrží nápoje déle horké či studené, víčko je nepropustné. Cestovní termohrnky na kávu i čaj v designových motivech. Dárkový Albi termohrnek je vhodný i do auta. Rádi si ráno vychutnáváte svou oblíbenou kávu při čtení novin?


Pracovní dny ovšem bývají hektické a ušetřit si tak chvilku času není jednoduché. S cestovním termohrnkem si tuto pohodu můžete dopřávat každé ráno, například v autobuse cestou do kanceláře. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravý termohrnek.


V nabídce máme kvalitní nerezové a skleněné termohrnky na kávu, do auta, cestovní termohrnky. Někdo to rád horké, někdo zase chlazené. Termosky a termohrnky na cesty i na doma. A oběma skupinám se budou rozhodně hodit praktické termosky a termohrnky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Cestovni termohrnek

Dvouplášťový nerezový hrneček s plastovým vnitřkem a víčkem. Ve víčku je otvor pro pití se zasouvacím uzávěrem. Lze snadno otevřít a zavřít. Hrneček lze používat jako termohrnek i bez připojení do zásuvky 12V.


Díky dvojitým stěnám termohrnek izoluje a nápoj uvnitř udržuje dlouho teplý (popř. i studený), když hrneček připojíte do 12V zásuvky, tak vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Skladem 1modelů od oblíbených značek např.


Thermos, Primus, Esbit. Oficiální hrnek s grafikou slavné filmové ságy STAR WARS. Emsa Termohrnek TRAVEL MUG FUN 36l. Vakuov ý termohrnek Travel mug Fun vhodný na doma i na cesty autem či MHD. Hodí se do všech běžných automobilových držáků nápojů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Malý termohrnek do auta na kávu i limonádu. Kvalitní provedení z potravinářské oceli s odolnou svrchní vrstvou v černé barvě, která zabrání škrábancům.


Cestovni termohrnek

Termohrnek má kompaktní velikost 3ml a vejde se tak do každého batohu a kabelky. Trojdílná konstrukce = jednoduchá údržba a snadné čištění. Je ideální pro ranní dávku lahodné kávy i pravidelný pitný.


Sigg cestovní termohrnek Gemstone Selenite 0. Získejte přehled o našich akcích a novinkách. DéLonghi DLSC0Adventurer termo hrnek 3l - Termohrnek na kávu DeLonghi Adventurer. Termohrnek Dobrodruh Vychutnejte si kávu déle teplou díky ručně vyráběnému termohrnku s dvojitou stěnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky