úterý 19. prosince 2017

Beko varna deska

Beko varna deska

Funkce IndyFlex umožňuje dvě levé zóny spojit do jedné velké obdélníkové, například při použití objemnějšího nádobí. Má senzorové posuvné ovládání a úrovní rozehřátí desky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Automatické vypnutí, Booster Popis produktu : Výrobce Beko Hmotnost zboží 11. Nabízí dvě varné zóny a disponuje snadným ovládáním, který zvládne i úplný kuchařský začátečník. Nechybí kontrolka, která oznamuje, zda je deska vypnutá či zapnutá. Díky jejímu malému provedení se.


Jednoduchá instalace s EasyFit Neřešte vrtání a šroubování při instalaci vaší desky. Jednoduše zacvakněte EasyFit varnou desku Beko do připraveného výřezu v pracovní desce a nic. Sklokeramické provedení. Senzorové dotekové ovládání.


Ukazatel zbytkového tepla. Pokud vaříte pro mnoho náročných strávníků, jistě oceníte oválnou zónu, na které můžete bez problémů vařit i ve větším nádobí. Nabízí velice užitečnou funkci Boost, díky níž rozehřejete varné zóny téměř okamžitě. Pokud vaříte pro velkou rodinu, či přátele, jistě oceníte oválnou zónu, na které můžete bez obtíží vařit i ve větším nádobí. Deska má integrované zapalování a bezpečnostní pojistku proti zhasnutí plamene.


Varné desky BEKO na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Výkoný WOK hořák oceníte.


Beko varna deska

Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Plynová varná deska Beko ve stylovém černém provedení se třemi klasickými hořáky a jedním WOK hořákem skvěle zapadne do vaší kuchyně. Všichni dopravci také fungují.


Ale i když přesto zapomenete desku vypnout, nemusíte se bát. Všechny varné zóny jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla a funkcí Booster. K dispozici je také automatické vypnutí v případě přetečení hrnce, dětská pojistka. Praktické senzorické dotykové ovládání. Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu, varnými zónami a možností spojení dvou zón do jedné.


Každá plynová varná deska Beko je vybavena pojistkou proti zhasnutí plamene, která okamžitě zastaví přívod plynu a zabrání tak jeho úniku. Navíc jsou plynové desky vybaveny integrovaným zapalováním, díky kterému je obsluha desky jednoduchá a pohodlná. Dokonce je Beko vybavené technologií ECO, která snižuje spotřebu energie při vaření.


Pokud se stane, že vám hrnec vyvře, varná deska se automaticky vypne, aby nedošlo k připékání přímo na desce. Jde o ochranu proti přetečení. Oblíbená a skvěle prodávaná indukční varná deska z nabídky známého výrobce elektrospotřebičů. Pokud chcete kvalitní a velmi výkonnou desku, nelitujte pár korun navíc a pořiďte si ji. Deska je z praktických důvodů ohraničena zabroušenými hranami, díky kterým skvěle zapadne do celkového designu kuchyňské linky a nebude zbytečně výškově přesahovat.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji. Mora MORA sklokeramická deska VDST642FF Vestavné varné desky.


Snadné ovládání umožňuje integrované zapalování, ovladače se nacházejí na přední straně desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky