pátek 15. prosince 2017

Kds sedlčany prodejna

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, CHCEME VÁS INFORMOVAT ŽE NAŠE PODNIKOVÉ PRODEJNY JSOU VZHLEDEM K SOUČASNÉ SITUACI DO ODVOLÁNÍ UZAVŘENY. Pokud sháníte konkrétní výrobek, informujete se o jeho dostupnosti raději předem telefonicky. Spolupracující prodejna Brno Kuchyňka.


V sortimentu naleznete kuchyňské. Byla schválena funkce ředitele – je jím Fr. KDS je český výrobce kvalitních nožů pro kuchaře a řezníky, nůžek a řezných součástí k masovým strojkům a kuchyňským robotům.


DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ– představení 19. Czech Republic, On this page : KDS. Jedná se o kuchyňské nože z různých materiálů, od prvotřídní nerezavějící oceli, až po keramické nože s různou délkou čepele.


Vážený zákazníku, ve dnech 18. Objednávky učiněné v tomto období budeme vyřizovat od 6. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Kanál nožířského výrobního družstva KDS SEDLČANY KDS bylo založeno 27. Díky různorodé nabídce najdete výrobky KDS téměř v každé domácnosti.


Z našeho sortimentu lze zakoupit kuchyňské nože řady Optima a Economy Line, včetně výhodných sad pro učně. Pro řezníky máme v nabídce. KDS sada nožů Trend Deluxe Doprava zdarma Souprava kuchyňských nožů Trend v robustní zásuvce z bukového dřeva, která slouží zároveň jako prkénko ke krájení. Přednostmi jsou vysoce kvalitní nerezová ocel z Francie, vysoká životnost ostří, přijatelná cena a. Na tomto čísle jsme Vám v pracovní době k dispozici také pro vytvoření objednávky přes telefon.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FENIX STAV, s. Martin Vlk, Zdeněk Kolka,. Součást nabídky naší prodejny v Moravci tvoří značka Narex. Narex je český výrobce kvalitního elektrického nářadí s více než 65letou tradicí.


Sedlčany (View on map) Tel. Provozuje dva prodejní sklady elektromateriálu a svítidel v České republice ve středočeském kraji. V našich provozovnách na Vás čeká profesionálně proškolený personál, který je připraven Vám poradit s výběrem vhodného zboží. Ocílka velká KDS 3mm. Skladem ihned k odběru.


V kategorii kuchyňské náčiní naleznete široký výběr domácích potřeb. P řipravili jsme pro Vás nože, brousky na nože, nůžky, prkénka a krájecí desky. Včetně koženého pouzdra.


Rozvoz velkých spotřebičů (lednice, sporáky, pračky) standartně neposkytujeme. Ve vyjímečných případech dopravu zajistíme (není zahrnuta v ceně spotřebiče). Dovolte nám se Vám představit. Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb.


Kds sedlčany prodejna

Této oblasti se věnujeme více jak let. Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky