pondělí 4. prosince 2017

Běhoun do chodby

Krásný kobercový běhoun ve světlo béžové barvě. Můžete ho použít například jako bytový doplněk do každé chodby. Koberce běhouny koberce do chodby , na schody.


Velmi široká nabídka různých typů běhounů shaggy, vlněných, tkaných na plocho nebo pogumovaných. Běhouny jsou opatřené protiskluzovým podkladem. V chodbě nebo dalších užších místnostech nejvíc oceníte běhoun. Chodba díky němu bude vypadat elegantně a útulně. Běhoun umí zároveň místnost pocitově ohřát až o několik stupňů.


Vyrábí se v šíři 60cm, 67cm, 70cm, 77cm, 80cm, 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 170cm a 200cm. Koberec je v červené barvě, která interiér krásně dozdobí. Krémový běhoun vhodný do exteriéru Narma Diby, x 1cm.


Vybírejte z nejrůznějších druhů běhounů, těch u nás nabízíme více než 30. Prodám oboustranný koberec - běhoun do chodby 3x cm. Do vysokých vlákien kobercov typu shaggy sa schová veľké množstvo znečistenia a preto by sme mali byť opatrný. Obľúbené farby pre behúne do chodby a kuchyne sú šedá, béžová a hnedá, ale úžasné akcenty vytvorí aj červená, či zelená farba. Pretože chodby často bývajú malé a nenápadné.


Běhoun chární podlahu před nepříjemnými oděrkami a pohyb po něm je příjemně měkký a teplý. Neklouže na podlaze a má. Běhoun jako kus koberce vytváří teplejší a příjemnějsí prostředí v kombinaci s podklade. Ideální koberec do chodby.


WC, na chodby , ale i na terasy, balkony a do vstupní haly, případně do kuchyní do prostor kolem kuchyňské linky. Její dobrá tepelná vodivost ji předurčuje pro podlahy, do kterých se zabudovává topení. Opět jsou moderní takzvané běhouny. Parádní kobercový běhoun ve veselé a elegantní vínové barvě.


Projasněte váš interiér a pořiďte si tento běhoun do chodby. Rubová strana je textilní. Tento běhoun se hodí do každého interiéru, kam vnese pohodovou atmosféru. Vneste si do chodby nebo malých místností trochu hebkosti pomocí kvalitních běhounů a malých koberců z IKEA. Máme koberce z různých materiálů v různých rozměrech a stylech, aby vyhovovaly vašemu prostoru i vkusu.


Běhoun do chodby

Mohou být hladce tkané, s vysokým nebo nízkým vlasem, všechny ale za příznivé ceny. Pro dobrý spánek má být teplota v ložnici nižší než v ostatních místnostech. Protože se zde pohybujeme často na boso, jsou studené nohy obzvlášť nepříjemné. V našem E-shopu nabízíme kobercové běhouny do chodby v metráži s bohatým množstvím vzorů a barev.


Nový běhoun rozzáří vaší chodbu a ohromí. Tkaný kobereček s třásněmi z nařezaných bavlněných látek je vhodný do koupelen, na chodby , na toalety apod. Většinu z nich lze prát v pračce, a proto si vždy.


Nábytek online, největší výběr nábytku. Možnost vrácení tovaru do dnů. Nabízíme různé druhy koberců běhounů (úzké koberce v rolích) do chodby , na schody nebo do pokojů. V nabídce máme od těch nejlevnějších - vyrobených potiskem - až po luxusní vlněné běhouny nejvyšší kvality. Vše v různých šířích a barevných kombinacích.


Tchibo: Běhoun na stůl - Běhoun na stůl Poslat známémuStoly do kuchyně Jídelní stůl Rozkládací stůl Rozklád. U nás najdete široký výběr různých běhounů v různých šířkách, barvách a vzorech, ale také koberce s protiskluzovým podkladem, koberce vyrobeny se speciální technikou tkaní flatweave, ručně tkané koberce a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky