středa 6. prosince 2017

Kleště na zmrzlinu tescoma

Vybavte se s TESCOMOU i vy, ať už plánujete grilovačku nebo jen rodinný oběd. Běžná cena s DPH 2Kč: Ušetříte Kč : 2K. Vyrobeny z kvalitní nerezavějící oceli, vhodné do myčky na nádobí, objem je ml. Unikátní zmrzlinovač vynikající pro rychlou přípravu domácí smetanové nebo ovocné zmrzliny, včetně soupravy pro výrobu domácích zmrzlinových kornoutů a košíčků i tvořítek pro formování zmrzliny v mrazničce.


Domácí potraviny jsou nejlepší. Protože máte kontrolu nad tím, co vy a vaše rodina jíte.

S vychytávkami TESCOMA je výroba domácí lahodné paštiky, čerstvého sýru nebo třeba domácí šunka opravdu hračka. Naprosto bezkonkurenční je i domácí zmrzlina. Vyrobte si domácí zmrzlinu bez přebytečných sladidel a konzervantů.


V čem tvořítka na zmrzlinu BAMBINI vynikají? Snadno s nimi zvládnete přípravu domácí zmrzliny vyrobené z ověřených surovin. Tvořítka BAMBINI lze navzájem spojit a rozpojit.


Forma na domácí müsli tyčinky Chutné tyčinky připravené ze směsi sestavené na míru pro vaši fit postavu si snadno vyrobíte nebo upečete i doma. Stačí mít náš unikátní lis DELLA CASA! Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde.


Kuchyňské nářadí a pomůcky. Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Tvar lžíce umožňuje snadné lízání zmrzliny, ochranný kroužek brání stékání rozpuštěné zmrzliny na dětskou rukojeť.


Multifunkční luxusní příbor vynikající pro přípravu a podávání salátu. Při promíchávání používejte oba nerezové díly příboru samostatně, při servírování je s. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Toro Porcovačka na zmrzlinu - ne. Profesionální nerezové kleště na zmrzlinu s protiskluzovým provedením držadla.


Kleště na zmrzlinu , oválného tvaru rozměru lžíce, celonerezové provedení. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.


Vynikajúci na ľahké porciovanie zmrzliny.

Otáčení, vyndavání, servírování - to všechno vám s grilovacími kleštěmi PRIVILEGE od značky Tescoma půjde krásně od ruky. Rukoväť vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, porciovač z odolnej zliatiny ušľachtilých kovov. Nabízíme výborné kuchyňské kleště na nandavání a obracení pokrmů. Kleště jsou ze zdravotně nezávadných materiálů - speciálních plastů, nerezové oceli, dřeva. Vybíráme pouze ověřené dovozce značkových kuchyňských kleští.


Vyberte si ty kleště které budou nejlépe vyhovovat Vašim potřebám v naší široké. Oválné zmrzlinové kleště získávají oblibu v provozech kde připravují své speciální zmrzliny- tak aby se i tvarem lišili od ost. V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné.


Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky