čtvrtek 7. prosince 2017

Granitový dřez rohový

Granitový dřez rohový

Skvělý design za skělé ceny. Dnešní nabídka rohových dřezů je velmi pestrá. Pokud si přejete umístit dřez do rohu, určitě si u nás vyberete ten pravý. Množství variant a kombinací jednotlivých řešení vás ohromí. Jeho hloubka je 2mm.


Antibakteriální úprava materiálu. Dřez Catania je zajímavý a elegantní rohový model, který se perfektně hodí do rohu kuchyně, umožní vám ušetřit místo na desce. Rozsáhlá hlavní komora je velice hluboká, zaručuje pohodlné mytí zatímco další komora umožňuje oplachování a třídění.


Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Sinks granitový dřez LINEA 7N Granblack. Není třeba nic dokupovat.


Granitový dřez rohový

Jednokomorový dřez s vaničkou a praktickým odkapávačem umožňuje dokonale rozvinout volné místo na pracovní desce. Obchod s granitovými dřezy od Lavello, baterie a příslušenství. Objednejte si granitový dřez přizpůsobený Vašim potřebám v jedné ze 6ti atraktivních barev. Hloubka vany dřezu je 2mm. Dřez je určen pro horní montáž do skříňky rozměru 9x 9mm.


Pokud se pro rohový dřez rozhodnete, při jeho výběru se budete muset odrazit od velikosti kuchyňské pracovní desky a rozměrů spodní skříňky, do které bude zapuštěn. Posledním typem je rohový granitový dřez s odkapávači po obou stranách. Toto řešení oceníte především v případě menších kuchyní, kde by vám dřez zbytečně zabíral část pracovní plochy a přitom roh zůstával nevyužitý. Rozměr dřezu je 7x 5mm, rozměr vany dřezu je 4x 4x 1mm. Každý námi vyrobený dřez je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a podléhá přísným testům kvality.


Granitový dřez rohový

Proto můžeme garantovat, že dřez vydrží nejméně let. Pokud nejste spokojeni s objednaným výrobkem, můžete jej vrátit během 30ti dnů od. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Spodní skříňka od 7mm. Alveus NIAGARA černá.


Produkt zahrnuje sifon, montážní kování. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Granitový dřez rohový

Nejprodávanějším setem je kuchyňský dřez BRAVO 850. Rohový dřez BRENOR MONACO 1570. Dodací lhůta: nedostupné. Granitový dřez NOVEN s tepelno. Předností granitového dřezu je především vysoká teplotní odolnost až do 280°C, dřezy jsou odolné proti UV záření, takže mají vysokou stálobarevost a vyznačují se vysokou odolností proti vrypu a poškrábání.


Splňují všechny nároky na kuchyňský dřez , na každém rohovém dřezu je možné umístit například vodovodní baterii, nebo excentrické ovládání výpusti. V kategorii naleznete rohové dřezy celoplošné, rohový dřez s odkapávací plochou a miskou na nádobí nebo zeleninu nebo se dvěma odkapávacími plochami. Povrch je odolný proti poškrábání a vysokým teplotám, čistit ho můžete běžnými čistícími prostředky. Dřez je možné za příplatek dodat i ve variantě pro spodní montáž.


Prodám granitový dřez rohový 3. Křemenný kompozitní dřez jsme znovu a znovu obnovovali. Tak, že jsme naši představivost a inovace barevně malovali na stole, v laboratoři - a tím jsme vytvořili přes 2modelů křemenných kompozitních dřezů ve 40ti barevných provedeních, ale také zajistili budoucnost v našem oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky