pondělí 25. prosince 2017

Loxiran mravenčí bufet diskuze

Dala jsem je okolo linky a do hodiny u nich byli mravenci a chodili na to celý den a celou noc, celé ty mističky vyjedly. Další den jsem je doplnila, ale už nebylo třeba. Určený k odstranění mravenců na terasách, balkónech a obytných prostorách.


Dózy se umístí do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Náhradní náplně jsou určeny pouze do balení Mravenčí bufet 2x dóza!

Dózy je třeba umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Nedávejte dózu na přímé slunce. Mravenci přijímají návnadový roztok z loxiran mravenčí bufet velmi dychtivě a transportují ho do mraveniště.


Dózy by měly zůstat na místě asi – týdny, nebo tak dlouho, dokud mravenci návnadu přijímají. Návnadové dózy Loxiran mravčí bufet umiestnime do bezprostrednej blízkosti mraveniska, alebo priamo na mravenčí chodníky. Dózy s návnadou nemajú byť pokiaľ možno vystavené priamemu slnečnému žiareniu, aby nedošlo k rýchlemu vyschnutiu.


Doplňovací návnadová dóza je přímo určena k odstranění mravenců ve vnitřních prostorech a venku na terasách a balkonech.

Jedná se o nádobky s účinnou látkou, kterou si hladoví mravenci odnáší do svých obydlí. Loxiran Mravenčí bufet V místech, kde je problematické používat poprach nebo postřik Loxiranem -S-, je vhodné použít k likvidaci mravenců Mravenčí bufet. Tento přípravek ve formě návnadového roztoku se jednoduše nakape do návnadových dóz, které jsou součástí balení. Mravenčí bufet se hodí zejména pro použití v obytných prostorech, ale i na balkonech, terasách nebo vydlážděných.


Dózy vám doporučujeme umístit do blízkosti mravenišť nebo na mravenčí stezky. Vhodné na terasy, balkóny a do obytných prostor. Bez syntetických látek.


Relaxing Harp Music #127925; Peaceful Birds Sounds, Stress Relief Music (Forest Light) - Duration: 3:01:22. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Dózy k uložení návnady je možné použít opakovaně. K vyhubení většího počtu mravenišť doporučujeme použít více návnadových dóz.


Loxiran mravenčí bufet je přírodní insektici určený k odstranění mravenců z nechtěných prostor (terasy, balkony, obytné prostory a podobně). Mravenčí bufet Loxiran Neudorff dózy Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol. Loxiran náhradní náplň mravenčí bufet hubí i hnízda, takže po mravencích nebude ani vidu, ani slechu.


Jinak se jich doma nezbavíte.

S touhle náhradní náplní máte zbraň kdykoliv při ruce a zaručí vám, že u vás už se mravenci nezabydlí. Vyhubí celé mravenčí společenství. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Tam jím pak krmí dělnice, larvy i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mravenčí společenstvo. Dózy se musí kontrolovat a jakmile je návnada spotřebovaná, je nutno mravenčí bufet doplnit. Pořiďte si takzvaný mravenčí bufet Loxiran. Balení obsahuje dvě dózy plné návnady, jejichž obsahem je přírodní insekticid. Mravenčí dělnice se na návnadu vrhnou v domění, že se jedná o jídlo a nanosí ji přímo do mraveniště, kde s ní krmí královnu i larvy.


To má za následek vyhubení celého mraveniště. Takže mravenci stihnou roztokem nakrmit všechny v mraveništi a po dvou týdnech tak uhyne celé mravenčí společenstvo. Pokud tam máte ane nějaké obří braveniště, tak by jste bufetů potřeboval velké množství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky