úterý 5. prosince 2017

Sklokeramické varné desky

Sklokeramické varné desky

Sklokeramické varné desky. Věnujte méně času ovládání varné desky a více vaření. Funkce flexMotion si pamatuje stupeň ohřevu pro jednotlivé kusy nádobí, takže s nimi můžete po varné desce volně pohybovat a teplota na nové varné zóně se automaticky přizpůsobí. Vzhľadom na to, že po vypnutí.


Pořízení sklokeramické varné desky je skvělým řešením pro každou moderní kuchyň. Jedná se o elektrické zařízení, jehož povrch je vyroben z vysoce kvalitního materiálu (kombinace skla a keramiky). Podobně jako sklokeramické a indukční, také litinové spotřebiče spadají do kategorie elektrických varných desek, a často se spolu se sklokeramickými přímo takto nazývají. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.


Sklokeramické varné desky

V nabídce najdete moderní typy s dotykovým (též senzorovým) ovládáním, které bývá opatřeno zvukovou odezvou dotyku a splývá s povrchem desky , nebo tradiční modely s otočnými knoflíky. V obou případech nechybí pohodlná regulace teploty. Jde o plynovou alternativu elektrické sklokeramické desky. Pří výběru varné desky musíme nejdříve rozlišit, který typ potřebujeme. Základní rozdělení varných desek je na plynové varné desky , sklokeramické varné desky.


Díky inovativní technologii ExtraSpeed dosáhnete perfektního výsledku ještě rychleji. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.


Sklokeramické varné desky

Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Indukční varná deska Bosch přivede dva litry vody k varu dvakrát rychleji než sklokeramické varná deska. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete méně energie.


Zbude vám tak více času na zábavu. Vyberajte si Varné dosky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Oproti klasickému sporáku ani nevyžadují tolik údržby. Nevhodnou péčí ale můžeme jejich povrch zničit.


Sklokeramické varné desky

Jak se tedy o sklokeramické a indukční desky starat, aby vydržely co nejdéle jako nové? Průběh čištění desky pak sestává z několika fází. Tou první je odstranění rozličných zbytků jídla, s čímž si ještě poradí obyčejný saponát s houbičkou a utěrkou. Teprve pak se objevuje na scéně speciální škrabka, kterou někdy dostanete i přímo k varné desce při jejím nákupu.


Pořídíte-li si sklokeramickou varnou desku, získáte zároveň pomocníka, který na nic nečeká a je ihned připraven k akci (plného výkonu dosáhne cca za vteřin). Kvalitní plynové varné desky mají pojistku proti zhasnutí plamene. Varné desky s litinovou plotnou a nebo elektrické indukční varné desky. Elektrické varné desky jsou několika druhů.


Tyto desky nabízejí možnost měření teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky