úterý 19. prosince 2017

Brusne kameny

DÁREK Kryt na brusku MH-3a nůž MORA zdarma! T-je top model z vodou chlazených brusek na broušení nožů a nářadí. Vyrobeno ve Švédsku firmou TORMEK.


Zkušenosti v oblasti broušení sbírá tato firma z Osaky již více než let. Kdo hledá skutečnou japonskou kvalitu, sáhne po kamenech Naniwa. Brusné kameny Naniwa mají relativně pevnou vazbu.

Kameny díky tomu zůstávají dlouho rovné a přitom nabízejí výborný odběr broušeného materiálu. Stejně jako olejové je možné pořídit vodní brusné kameny přírodní, syntetické s přídavkem přírodních materiálů a syntetické. Vzhledem k dostupnosti a cenám probereme pouze syntetické kameny a syntetické kameny.


Velmi praktické jsou kombinovány brusné kameny , které obsahují dvě různé zrnitosti. Brúsne kamene určené na ručné brúsenie nožov. Tovar máme skladom a garantujeme rýchle dodanie.


Lacná doprava a vernostné zľavy až do. V podkategoriích jsou brusné kameny rozděleny podle značky.

Japonské brusné kameny jsou vhodné jak pro japonské, tak pro evropské řezné nástroje a nože. V případě potřeby mohou být srovnány brusným papírem pod vodu nebo rovnacím kamenem. Před použitím musí být kameny ponořeny do vody na – min. Také se mohou uchovávat ve vodě. Série SSuper Stone je ekvivalentem k sérii kamenů SSuper Stone.


Odlišné pojmenování je pouze z důvodu menší tloušťky kamene mm. Tato série kamenů je alternativa za nižší cenu pro brusné úkony, kde je potřeba jen malý úběr materiálu (vhodné pro leštící kameny s jemným zrnem). Profesionální brusky švédské firmy Tormek na broušení nářadí.


Celosvětově nejuznávanější firma produkující brusky na nářadí. Brusné a lapovací dvouzrnné kameny TYROLIT se používaní převážně na broušení nožů. Syntetické vodní brusné kameny. Jsou obecně vyrobeny z oxidu hlinitého. Jedná se o stejný brusný materiál používaný v olejových brusných kamenech.


Rozdíl mezi nimi je však pojivo, které drží brusivo ve vodním kameni pohromadě. Vodní brusné kameny jsou měkčí než olejové brusné kameny , což umožňuje rychlejší. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov.


Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za.

Diamantové brusné kameny obsahují malé diamanty připojené k povrchu kovové desky. Tyto malé průmyslové diamanty jsou mnohem tvrdší než kterýkoliv z ostatních brusných kamenů. Nicméně, ne všechny diamantové kameny mají stejnou funkci a ne vždy jsou si rovny. Jsou dva hlavní typy diamantových brusných. Kvalitní brusný kámen jemnější zrnitosti na leštění již nabroušeného ostří.


Kámen je dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože. Takisto je veľmi dôležitá zrnitosť pri výbere.


Hrubozrnnými kameňmi tvarujete čepeľ jemnozrnné kamene Vám zabezpečia ostrie, čo si zaslúži každý nôž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky