středa 20. prosince 2017

Radiobudík

Elegantní radiobudík s možností nastavení dvou nezávislých budíků a projekcí času na zeď. Vlnový rozsah rádia FM i AM. Buzení lze zvolit rádiem nebo tónem.


Vyššie modely vám okrem moderného vzhľadu ponúknu aj iné funkcie, ako napríklad možnosť párovania s vaším smartfónom. Díky tomu si můžete před spaním pustit rádio nebo se rádiem nechat budit.

Moderní radiobudíky mají mnoho šikovných funkcí, které každého překvapí. Velký a čitelný displej, dva časy buzení pro vstávání v různou dobu, opakování buzení Snooze, časovač pro snadné usínání, snadné nastavení budíku a času, záložní baterie. USB flash a microSD až 128GB, vstup stereo jack 3. Napájen je ze sítě (2V) a v případě výpadku proudu má záložní baterii.


Rádioprijímače a rádiobudíky. Nastavitelný jas displeje, Bluetooth 4. USB a AUX vstup, zabudovaná baterie s výdrží až 1hodin (při hlasitosti), slot pro Micro SD karty, přehledný displej s bílými číslicemi.

Vďaka tomu si môžete pred spaním pustiť rádio alebo sa rádiom nechať budiť. Moderné rádiobudíky majú mnoho šikovných funkcií, ktoré každého prekvapia. Vstávejte stylově se svou oblíbenou stanicí. Díky modernímu designu a výběru barevných kombinací se radiobudík y Sencor skvěle hodí do každé ložnice. Tento radiobudík značky Philips vám poskytne to nejlepší rádio s digitálním laděním FM.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Všechny radiobudíky v naší nabídky jsou kvalitním zbožím a rozhodně příjemní každé nové ráno. Rozhlédněte se na našich stránkách a vyberte si radiobudík přesně dle svého stylu a náročnosti. Každý budík s radiem umí něco jiného, proto si troufáme říct, že každý si u. Stylový bezdrátový radiobudík s digitálním FM tunerem a MPpřehráváním. Vyšší modely vám kromě moderního vzhledu nabídnou i jiné funkce, jako například možnost párování s vaším chytrým telefonem.


Bluetooth technologie s dosahem 10m, automatické ladění stanic, profily A2DP a AVRCP,. Přihlásit se k zasílán. Spolehlivý ranní parťák. Detail produktu Do obchodu.


Kč 7Kč Síťový budík SB95.

Kč DENVER CLR3- jemné buzení světlem a zvuky přírody 30min před buzením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hledáte spolehlivý budík, se kterým už nezaspíte do práce? Každý si naladí svou oblíbenou radiostanici nebo buzení zvukem bzučáku, záleží pouze na vás, co vám bude vyhovovat nejvíce. Na první pohled zaujme precizně zpracovaným textilním povrchem a elegantním tvarem, který vkusně doplní každou domácnost nebo kancelář. Dominantní přehledný digitální displej zobrazuje, kromě času, další užitečné údaje.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Praktický radiobudík od společnosti Roadstar s dobře čitelným bílým displejem, funkce opakovaného buzení (Snooze), funkce Sleep, napájení z elektrické sítě, baterie pro zálohu,. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Radiobudíky, čas buzení. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Online budík Tento online budík Vás v konkrétní čas přesměruje na stránku s videem, kterou si můžete sami zvolit (pár tipů na videa je níže).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky