středa 20. prosince 2017

Dřez montáž pod desku

Při montáži dřezu pod pracovní desku se dřez připevní pomocí speciálních úchytů zespodu na pracovní desku a zapečetí se těsnicím materiálem. Lem dřezu tak tvoří pracovní deska. Takováto montáž je vhodná pro pracovní desky z přírodního nebo umělého kamene, keramiky, skla a kompozitních materiálů. Dodací lhůta: - dní. Dřezy Franke Tectonite pro montáž pod kuchyňskou desku jsou vyrobeny ze syntetického, ekologického materiálu s vysokou odolností a dlouhou životností.


Máte dotazy nebo připomínky k našim službám, chcete poradit s výběrem produktu nebo se chcete na něco zeptat?

Nejpřesnější způsob zhotovení výřezu do kuchyňské desky je takový, že dřez otočíte, takto obrácený jej položíte na pracovní desku a obkreslíte. Po obkreslení dřezu si změřte zábrus – začištěnou dosedací plošku dřezu (většinou bývá – mm) a o tento rozměr zmenšete obkreslení. Kuchyňské dřezy z materiálu FATGRANIT jsou vyrobeny z přírodního křemene , žuly , pryskyřice s přísadami zajišťující spojení žulových částic. Poté dřez otočte, umístěte nad výřez a přiložte k levé lepicí pásce. Dřez ještě jednou vyrovnejte souběžně s deskou.


A nyní můžete na pravou stranu načrtnout okraj dřezu. Dřez poté dejte stranou a vyznačte řeznou linii s přesazením směrem dovnitř. Jak daleko je nutné přesazení dovnitř vyznačit, si změříte.


Nerezový dřez s vaničkou a odkapem Franke PPX 1o rozměrech 9x 4mm.

Hloubka vany dřezu je 2mm. Dřez je určen pro spodní montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži.


Dřezy pod desku jsou elegantní, módní a ryze praktické. Rychlému smetení drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu již nebrání žádná vyvýšená hrana, jaká bývá u dřezů klasických vestavných. Atraktivní granitové dřezy pod desku Franke jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Možnost výběru z několika barevných provedení umožní dřez a kuchyňskou desku perfektně sladit.


Franke, Blanco, Alveus a jiných za bezkonkurenční ceny s dodáním do druhého dne. Stylové nerezové dřezy pod desku určené k. Zapuštěné dřezy jsou především pohodlným řešením, které umožňuje jednoduše udržet čistou kuchyňskou desku. Zapuštěné granitové dřezy od Lavello splynou dokonale s kuchyňskou skříňkou a vejdou se do skříněk všech oblíbených velikostí. Montáž dřezu - Spodní montáž.


Dřezy pro spodní montáž nejlépe vyniknou v žulových deskách a deskách z umělých kamenů a ev. Dřezy montované tímto způsobem umožňují dosažení hladkého, ničím nerušeného povrchu. Instalují se pod pracovní desku , takže vynikne plocha bez okrajů, která se snadno čistí. Umyvadlo pod desku Adel.


Sada obsahuje kovovou montážní sadu, takže můžete snadno namontovat umyvadlo. Poté vyřízněte otvor v ráfku umyvadla.

Modulový dřez se osazuje přímo na skříňku. V převažné míře jde o těžké keramické dřezy, spodní skříňka by proto měla unést váhu cca 50kg. Ideální je použití kameninové pracovní desky s modulovou variantou dřezů, kdy dřez je umístěn pod tloušťku desky. Granitový dřez s odkapem Sinks Best 7v provedení Granblack o rozměrech 7x 5mm.


Rozměr vany dřezu je 3x 4x 2mm. Dřez pod desku je určitě nejlepší řešení z pohledu údržby, nikde se nic neusazuje, snadný úklid. Máme pořízený keramický dřez od Blanca s instalací pod desku (TS).


Sice zatím není v provozu, ale už na pohled a pohmat je to super materiál a počítám, že údržba bude taky pohodlná a jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky