pondělí 11. prosince 2017

Japonské nože damašková ocel

Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Nože řady SHUN PREMIER jsou vyrobeny ze vrstvé speciálně vyvinuté nerezové damaškové oceli. Nože mají ručně tepaný povrch a vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-10. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi, velmi tvrdá (61±HRC, uhlíku, kobalt) a drží nůž trvale ostrý.


Každý nůž této řady byl. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Japonský nůž Sashimi je určen pro přípravu sushi a sashimi. Je navržen tak, aby maso odřízl jedním rychlým pohybem od paty nože po špičku bez použití tlaku na surovinu a řez tak.


Proto se také dříve damašková ocel používala pro výrobu zbraní. Kromě zmíněných vlastností mají damaškové nože překrásnou kresbu oceli, kdy každý nůž je originál. Jelikož jsou damaškové nože. Díky této oceli je zaručena vynikající ostrost a trvanlivost.


Najbežnejším typom japonského kuchynského noža je santoku, ktorý je obdobou európskych kuchárskych nožov. Nože KAI-KAI Corporation se sídlem ve městě Seki japonsko, má tradici více než 1let, specializuje se na nože a příbuzné výrobky výjimečné kvality, ostrosti a trvanlivosti je dnes absolutní světovou jedničkou ve výrobě kuchyňských nožů. V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože.


Zavírací nože , kapesní nože , nože s pevnou čepelí. Tyto jedinečné nože jsou zárukou originality, precizního provedení a dokonalého zpracování. Japonské nože Mcusta jsou nádherné nože na špičkové úrovni. Na výrobu nožů Mcusta jsou použity pouze prvotřídní materiály jako ocel VG-1 damašková ocel a exotická dřeva. Nože Mcusta se vyrábí v Japonsku, v legendárním.


Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů. Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba. Jako druhá ocel je použita PMC (uhlík , chrom 1, křemík ), jež odolává méně leptání a je tak viditelná jako tmavá složka. Disponuje vysokou odolností proti opotřebení a korozi a houževnatostí.


Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi. Jedná se nehomogenní, ale více či méně pravidelnou vnitřní strukturu, se střídajícími se vrstvami nejméně dvou různých.


To vše jsou možné názvy pro damaškové nože. Jedná se o luxusní nože s krásnou a dekorativní kresbou na čepeli. Jednoduše řečeno je damašková ocel složena ze dvou či více různých ocelí různých vlastností, které jsou mechanicky spojeny v jeden celek. Výsledná ocel přejímá nejlepší vlastnosti použitých ocelí.


Vstúpte do klubu výnimočných. Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky