pondělí 11. prosince 2017

Ocelové poklopy

V základní nabídce jsou ocelové poklopy ve základních rozměrech. V případě požadavku zákazníka vyrábíme i poklopy atypických rozměrů. Pozinkované poklopy , ocelové poklopy , poklopy plastové, poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny těsněním a zámkem. Dále vám můžeme dodat litinové poklopy , dále poklopy z netermoplastického recyklátu KOMPOZIT.


Kompozitní poklopy pro náročné.

Poklopy se nazávají poklopy ALUDECK. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900. Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet. R kvalitní šachtové poklopy.


V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Jsou určeny na vyplnění venkovní zámkovou dlažbou. Mezi krytem a rámem je těsnění.


Pro pomalu se pohybující náklad.

Uzatváracie šachtové poklopy s protišmykovým povrchom. Veko je pripevnené k rámu skrutkami. Rebrované plechy sú pochôdzne a tesnenie v ráme poskytuje vodotesnosť. Pre použitie na menej zaťažovaných plochách.


Pri potrebe vodotesného prevedenia. Dodáváme poklopy ocelové jako pochozí a na vyžádání se zatížením třída B 125. Vyrábíme ocelové zárubně, kovové dveře, ocelová vrata, požární dveře, ocelové poklopy a další výrobky z kovu a oceli. Ocelové poklopy pachotěsné třída A 15.


Jsou to ocelové protipožární poklopy s nátěrem. Protipožární poklopy vyrábíme v rozměrech 6x6m až 6x9m jako standardní. Tyto protipožární poklopy jsou určeny zejména do kabelových kanálů v budovách, technologiích a slouží k rozdělení požárních úseků.


Venkovní rozměry 360x360mm. Vnitřní rozměr 305x305mm, rozměr víka 335x335mm. Významnou částí výrobního programu společnosti FERRO OK jsou stavební a technologické ocelové konstrukce pro veškeré druhy průmyslové výroby.


Jejich profilované dno zajišťuje nosnost (jen se do nich umístí dlažba). Model CD 450SR má čtvercový poklop a rám s kruhovým průchodem (pro snadnou instalaci na kontrolní kanalizační šachtu P 450).

Od svého založení se zabývá výrobou protipožárních dveří, požárních uzávěrů, revizních dvířek. Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem stavebních prvků pro smysluplné a trvale udržitelné nakládání s vodami. Věříme v pokrok v souladu s technickými normami, zdravým selským rozumem a přírodou. Mají celkem těsnění EPDM, z toho dvojici na dosedací ploše a jedno v profiu T na bočním rámu.


T profil zabraňuje zanášení nečistot mezi víko a rám poklopu, zajišťuje další stupeň pachotěsnosti a působí jako. Na žiadosť zákazníka po dohode dodávame: ocelové poklopy , pozinkované ocelové poklopy , nerezové poklopy , liatinové poklopy. Slúži na oplotenie pozemkov, rodinných domov, firemných objektov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky