úterý 12. prosince 2017

Profi myčka na sklo

Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně. Nakupte kvalitní myčky podstolové na sklo a talíře za nízké ceny, s námi ušetříte. Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na v.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zajistíme vám samozřejmě dopravu, odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. Pokud potřebujete poradit při výběru profi myčky nádobí, neváhejte nás kontaktovat, ochotně vám pomůžeme.


Proč nakoupit profi myčku nádobí u nás? Průběžná košová myčka na nádobí a sklo ETS1 košová myčka ETS1 ETS1 koše velikost 50x50x15cm.

Mycí centrum s myčkou ETS lze provozovat v rovném provedení nebo rohovém provedení. Profi myčka průběžná na nádobí a sklo ETS ELFRAMO. Přímé exlusivní zastoupení v České. Najdou tak využití v barech, vinárnách, pivnicích, cukrárnách a kavárnách. Spolehlivý a nenahraditelný pomocník Vašeho restauračního či hotelového provozu.


Podstolové myčky na nádobí, sklo a příbory Winterhalter Program podstolových myček Winterhalter je navržen tak, aby se dala myčka sestavit přesně na míru potřeb daného provozu. Podstolovou myčku Winterhalter si zvolíte ve třech krocích - použití, velikost a výbava. Myčka skla DWASH určená pro bary, restaurace na mytí skla, skleniček, šálků. Jsou vybavené přívodní hadicí na vodu.


Myčky jsou určené pro průmyslové dřezy. Jsou přizpůsobeny na mytí skla kulatého do průměru cm. Popis: Kompletne zrepasovana,plne funkcni napajeni 230V,nove davkovace myti a oplachu,inzerat platny do smazani. Prodám profi nerezovou myčku na bílé nádobí a sklo. Stroj značky Hobart FXL-70N, včetně nerezového stojanu.


REALEX International spol. Tyto myčky skla mají plnění předními sklopnými dvířky a umísťují se většinou pod stůl - pracovní plochu barů.

Profesionální barové myčky na sklo. Tato řada myček má dva mycí programy a jeden samočistící. Nedílnou součástí kvalitně natočeného piva je za potřebí precizní hygiena a čistota pivních sklenic.


Pro správnou čistotu pivního skla je zapotřebí používat výhradně chemii pro udržbu a mytí pivních sklenic. Myčka skla jednoplášťová QQ - 4 Redfox použitá v baru cca rok -koš rozměr 4x 4mm -celonerezové provedení -1x koš sklo , 1x koš na příbory -filtr mycí vany -oplachovací ramena horní a dolní -dávkovač oplachového protředku -výška dveří 3mm -možno instalovat odpadové čerpadlo -m. Nová jednoplášťová automatická myčka s rotačními rameny (spodním mycím a oplachovým, horním pouze oplachovým), mechanickým ovládáním (kontrolky chodu, teploty a napájení). RM GASTRO nabízí tři řady profesionálních myček. Konstrukce myček je celonerezová a jednoplášťová.


Mytí je uskutečňováno vodou o teplotě °C, která je přes filtry čerpána do vany. Průmyslová profi myčka nádobí ST podstolová určená pro mytí nádobí a skla v. Do vyprodání zásob 5litrový kanystr mycí chemie k. Je vybavenou třetím košem na příbory a plnou náplň umí umýt a usušit již za minut! PROFI KLEŠTĚ TEPLOMĚRY PROFI TRYCHTÝŘE SÍTA NA HALUŠKY STRUHADLA PORCOVAČKY. V dobrém stavu,plně funkční.


Rozměry V83cm H61cm S58cm. Pří zákupě zboží dostanete daňový doklad. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky