středa 20. prosince 2017

Konstrukce pro fotografické pozadí

Držáky, jež se připevňují trvale na zeď, pojmou hned několik rolí papírového pozadí. Samozřejmostí je rozsáhlý doplňkový sortiment, jako jsou navijáky, řetězy, klipy nebo náhradní desky. Konstrukce pro fotografické pozadí 3. Fotografická pozadí nabízíme v mnoha barevných provedeních i velikostech. Zvolit si můžete látkové, papírové, jedno i vícebarevné, s motivem nebo bez motivu. Vaší pozornosti by neměly uniknout konstrukce na pozadí.


Konstrukce pro fotografické pozadí

V tomto oddělení naleznete všechny možné držáky a konstrukce udržující pozadí na správném místě. Průměr otvorů v tyči pro uchycení stativů 2x15mm. Brašna není součástí balení.


Stativy mají každý zámky s utahovací růžicí. Průměr horních tyčí na které se zavěšuje pozadí je 22mm. Vhodné pro uchycení textilního pozadí. Na konstrukci nezavěšujte dlouhé pozadí. Sada trubek pro vytvoření cívky role fotopozadí.


Klipsa pro uchycení pozadí a rekvizit. Oproti klasickým konstrukcím se vyznačuje chybějící středovou tyčí. Tato konstrukce je ideální volbou pro fotografická pozadí navinutá na kartonové roli nebo nosné tyči. Ta je nahrazena rozpěrnými trny, které se vsazují přímo do role s pozadím. Systém se dá snadno a rychle sestavit a je dodáván s. Pevná stativová konstrukce pro zavěšení jednoho fotografického pozadí na nosnou tyč.


Celková délka nosné tyče je. Mobilní uchycení fotografických pozadí na trny. Sada obsahuje dva studiové stativy 4studio LS-280B s maximální výškou 5m, adaptéry pro uchycení trnů B-a sadu trnů s řetízkem S-pro uchycení pozadí a jeho následné odvíjení a navíjení. Nosná tyč je dostatečně pevná pro udržení papírového pozadí u standardní šířce 275cm.


Minimální výška konstrukce : 75cm. Fotovybavení od přímého dovozce. Sestava ks teleskopického stativu a vrchní tyče, která se skládá ze částí a spojuje se dohromady pomocí bajonetu, takže spojena nebo rozpojena je během několika sekund. Je v hodná pro použití v produktové fotografii nebo při focení portrétů. Skládá se z lehkého stativu s maximální výškou 190cm, ukonceného šroubem s křídlovou matkou pro připevnění příčné tyče o délce 80cm.


Důležitá informace: Kvůli zásadní změně tarifů Českou pošty na balíkové služby, nadměrné zásilky, jako např. DP IN TIME nebo dle tarifů ČP jako balík kategorií XL (100- 2cm). Pro jistotu vždy počkejte na potvrzení Vaší objednávky v eshopu. Pro snazší orientaci jsme pro Vás připravili stručný návod jak jednoduše vybrat správné pozadí do fotostudia. Nejčastěji používaným typem pozadí je PAPÍROVÉ POZADÍ V ROLÍCH x m, kterému někdy také říkáme nekonečné pozadí na fotografování.


Na roli je ho sice jen metrů, ale. Textilní fotografické pozadí. Díky tomu je materiál dostatečně odolný, silný a jsou minimalizovány nežádoucí průsvity (průhlednost).


Pozadí je z jedné strany hladké, lesklejší (podobné vinylu), z druhé strany má.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky