čtvrtek 14. prosince 2017

Mikrovlnná trouba daewoo kor 7g8kw

Mikrovlnná trouba KOR 7G8KW se systémem ohřevu C. Kromě toho, že si můžete vybrat barvu, která se bude nejvíce hodit do vaší kuchyně, nabízí také mikrovlnný ohřev s úrovněmi intenzity ohřevu a maximálním výkonem 8W. Nechybí ani automatické programy pro extra rychlé vaření a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Daewoo KOR 7G8KW alternativy - Heureka. Výkon mikrovlnné trouby je plných 8W.


Ohřev lze nastavit v úrovních intenzity a nechybí ani programy pro extra rychlé vaření. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klasický design, čisté linie, univerzální vzhled a sedm úrovní výkonu činí z této mikrovlnné trouby vítaného společníka do vaší kuchyně, na chalupu, nebo do zahradního altánu. Je vybavena vysokým výkonem a širokou nabídkou programů, ve které najdete například rychlé vaření či rozmrazování. Součástí elegantního a hladkého designu je displej s digitálním ovládáním, na kterém snadno nastavíte.


Pro ohřívání potravin vám tato mikrovlnná trouba nabídne vnitřní objem 20l. Svým designem oživý každý prostor. Rozmrazování podle času a pohle hmotnosti. DAEWOO KOR 6S3BK MIKROVLNNÁ TROUBA. Pořiďte si do domácnosti mikrovlnnou troubu a mějte pokrmy ohřáté či rozmrazené doslova během několika okamžiků.


Navíc disponuje praktickou funkcí rozmrazování. Spolehlivá mikrovlnná trouba dnes patří do výbavy prakticky každé domácnosti. Pochlubit se může stupni výkonu a až 7W. Díky své jednoduchosti a praktičnosti se stane nepostradatelným členem vaší domácnosti.


W, úrovní výkonu, automatických programů, funkce rozmrazování, časovač do 59:5 akustická signalizace konce provozu. Výber je umožnený zo úrovní výkonu. Ušetří vám moře času a během chvilky ohřeje jídlo pro jednotlivce i celou rodinu. Nalezeno: 1produktů.


Funkce rozmrazování Časový spín. Rúra ponúka na výber z úrovní výkonu. Maximálny výkon ohrevu tvorí 800W.


Vnútorný objem tvorí l. Lze ho regulovat podle potřeby celkem na stupních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky