pátek 8. prosince 2017

Silikonové formy na fondán

Pokud však budete mít po ruce silikonové formičky na marcipán, určitě si s tím hravě poradíte. Silikonové formičky pro tvorbu zajímavých ozdob. Marcipán patří mezi základní suroviny, kterými se dezerty zdobí.


V cukrařině se může použít prakticky na cokoliv. Oválné formy na dorty,.

Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Modelujete z fondánu a marcipánu, vytváříte jedlé krajky? Využijte našich silikonových forem pro tvoření dekorací, krajek i pro pečení. A preto je lepšie vidieť čo kupujete alebo len tak sa nechať namotať s krátkym videom.


Snažíme sa nájsť na internete vždy hotové torty alebo videoukážky ku každej formičke v našej ponuke.

Vidieť formičku je málo - veď jednu a tú istú formičku viete často využiť aj na úúúplne iné motívy ako bola pôvodne vyrobená. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin. Příprava je snadná a rychlá, není potřeba tyto silikonové formy na pečení vymazávat ani vysypávat, tím šetříte.


Vykrajovátka, formy a formičky, hladítka a další potřeby na fondán i marcipán v sadách nebo jednotlivých kusech jsou v této části naší nabídky. Dorty nejlépe ozdobí fondán nebo marcipán. Můžete s nimi vytvořit skutečně nepřeberné tvary nebo třeba písmenka. Pro přípravu fondánových ozdob vám poslouží silikonové formičky, které jsou velmi pružné a mají nepřilnavý povrch. Díky tomu, že nelepí, není potřeba je složitě vymazávat a vysypávat před každým pečením.


Silikon je u výrobců silikonové formy na pečení velmi oblíbený. Silikónová forma na marcipán, fondán a ďalšie cukrárske hmoty sa vyznačuje veľkou pružnosťou a nepriľ. Stačí do ní hmotu natlačit a následně ji vyloupnout.


Hrozny můžete dobarvit pomocí potravinářských barev, nebo použít již obarvenou hmotu. Kromě marcipánu v ní můžete tvarovat i fondán. Díky nepřilnavému povrchu formy vytvoříte dokonalou ozdobu raz dva.


Stačí vybranou hmotu pečlivě natlačit do všech zákoutí formy a následně ji vyloupnout.

Formu můžete mýt v myčce. Jde to snadno, silikon je totiž. Pro tvoření jedlým ozdob na dort nabízíme kvalitní silikonové formy , které lze použít také na přípravu nejedlých dekorací. Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení. Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek.


Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Firma sa zaoberá výrobou silikonových foriem na sviečky a dekoračných predmetov. Na trhu pôsobíme viac ako rokov. Svoje výrobky ( formy na sviečky a dekoračné predmety) prezentujeme na včelárskych výstavách na Slovensku, ale aj v zahraničí, remeselných trhoch a cez internetový predaj.


Na sklade Tvorítko na vajcia Orsini DELÍCIA, ks. Potahovací hmota na dorty, marcipánová hmota, fondán , modelovací hmota. Více názvů, stejné využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky