pátek 22. prosince 2017

Hg extrémně intenzivní čistič na dlažbu

HG extrémně intenzivní čistič na dlažbu pro podlahové dlaždice a přírodní kámen je profesionální, extrémně silný čistič pro opravdu problematické nečistoty d. Profesionální, extrémně silný čistič pro opravdu problematické nečistoty. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Speciální čistící prostředky HG. Fermit chemický čistič komínů, prášek 9g. HG 1Čistič lustrů ve spreji l. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Naneste roztok pomocí například houby nebo mopu v dostatečném množství na čištěný povrch. Povrch dobře vydrhněte kartáčem, popřípadě strojně. Nechte působit několik minut a poté ještě jednou vydrhněte. HG Čistič na dlažbu 1l HG Čistič na dlažbu je silne koncentrovaný mopový čistič so sviežou vôňou, špeciálne vyvinutý pre pravidelné čistenie všetkých druhov dlažby a podláh z prírodných kameňov neobsa. Okrem týchto značiek u nás nájdete aj ochranné prípravky na drevené parkety, reštaurátory nábytku pre tmavé aj svetlé drevo.


Máme široký výber výrobkov od firmy HG , či už sa jedná o rôzne čističe na kožu, odstraňovače silikónu, pracie a bieliace prostriedky, odstraňovače škvŕn a odstraňovače hrdze v domácnosti. HG super odstraňovač pro podlahové dlaždice a přírodní kámen je profesionální, extrémně silný čistič pro opravdu problematické nečistoty, jako těžce odstranitelné vrstvy leštidel, staré vrstvy leštidel nebo silné provozní znečištění. Zde se nacházíte: Heureka.


HG Impregnační ochranný prostředek na dlažbu 1L. Potom přípravek odstraňte hadrem. Následně setřete čistou vodou nebo přípravkem HG Čistič na dlažbu s leskem. Söke houbová utěrka 3ks.


Spokar Zatahovací sáčky na odpadky l, ks. HG Extrémně intenzivní čistič na dlažbu nařeďte s vodou 1:pro velmi silné nečistoty nebo 1:pro běžné znečištění. Odstraňovač lepidla ve sp.


HG 1čistič na dlažbu 1l. HG 2- intenzivní čistič pro parketové podlahy l. HG 4- čistič s leskem. Je profesionální, extrémní intenzivní čistič pro odstraňování problémového znečištění nebo obtížně odstranitelných (starých) filmů vosku, lešticí vrstvy a jiných ochranných filmů na podlahových dlaždicích, dlaždicích a všech druzích přírodního kamene.


HG čistič spár pro přímé použití 5ml. HG osvežovač matrací 5ml. HG prípravek proti záp. HG intenzivní čistič na plasty je vysoce účinný čistič pro všechny typy plastů, nátěrů a barev.


HG impregnace pro kůži–ochrana před vodou, olejem, tukem a špínou. Tento jedinečný výrobek zamezuje nasávání a zabraňuje tak pronikání nečistoty a (mastných) skvrn, aniž by došlo k porušení původních vlastností kachličky, nebo uzavření podlahy. HG 2- včelí vosk na nábytek 5ml hnědý (1) Přida. Příslušenství k HG Intenzivní čistič na plasty 5ml z obchodu Dopler.


HG Čistič skla a zrcadel 5l Čistí a odmašťuje sklo velice intenzivně a nezanechává naprosto žádné šmouhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky