čtvrtek 28. prosince 2017

Bazar nádobí praha

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vážení obchodní přátelé, představuje se Vám firma G-servis - Alois Marhoul s oprávněním provozovat živnost od 2. Myčka na nádobí Whirlpool Inz. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Popis: Originální nádoby Zepter. Nové,nepoužité,důvod prodeje-nelze na indukci.

Kuchyňské nádobí a vybavení do kuchyně. Kupujte výhodně a levně. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám novou těsnící nádobu na uchování např. Horní víko nádobí je zdobené lehkými třpytkami a stylovým potiskem s jelenem.


Možnost zaslání poštou, úschovnou nebo osobní předání v Olomouci. Zešikmený okraj umožnuje snadné sesunutí (vyndání) upečeného.

V sadě je 6x caffe sada (šálek a podšálek), 6x dezertní talíř, 6x miska, 2x velký talíř Gourmet, 2x polévkový šálek, 6x podšálek na polévku. Elektro - Mycka nadobi bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Myčky na nádobí v lokalitě Praha. Dům a zahrada - Nádobí bazar. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné myčky nadobí.


Ostatní - Smaltované nádobí bazar. Pár slov o obchodu či obchodník. Nabízím smaltované hrnce, hrnečky, kastroly, kastrůlky, poklice, porcelánové talíře, talířky, hrnečky, sklenice, struhadla, měchačky, kvedlačky. Zde naleznete inzeráty s tématikou Nádobí. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Nádobí , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Nádobí na Vámi zvolené téma inzerce.


V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto-příslušenství, ale i digestoře. Výkup zboží probíhá přímo v místě bazaru v hotovosti.

Bazar PJ - Jiří Průša, Anny. Vaření a výběr náčiní k němu je pro mnohé banalita, jelikož ale dnes existuje nepřeberné množství materiálů, druhů nádobí i pomůcek k vaření, může být výběr vhodného nádobí a náčiní velmi obtížný, proto je dobré předem promyslet i účely, ke kterým budete nádobí používat. Gastro bazar , ve kterém nakoupíte online z pohodlí domova či kanceláře, vám ušetří nejen finanční prostředky, ale i drahocenný čas.


Náš gastro bazar vám například nabídne pevné podstavce pod myčku nádobí , pekařskou pec nebo konvektomat. K dispozici jsou vám i nerezové. Vyberte si z naší nabídky.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky