čtvrtek 7. prosince 2017

Carcassonne rozšíření 2

Hostince a katedrály rozšíření 1. První rozšíření hry Carcassonne. Přináší do hry hostince, které umožňují získat více bodů za cesty. Dále katedrály, které umožňují získat více bodů za města.


Mosty a hrady rozšíření 8. Osmé rozšíření hry Carcassonne.

I cesta, která do této chvíle nemohla být dostavěna, se může pomocí vysokého mostu překlenout přes město nebo louku a pokračovat dále. Vše co se týče rozšíření směřujte sem. Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce Ke stažení se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ. Toto druhé rozšíření dává hře Carcassonne nový rozměr.


Stavitelé umožňují dvojité tahy a díky nim silnice či města rostou rychleji. Kupci soupeří o rozdělení zboží. Hra Carcassonne se rozrostla tak, že již tvoří početnou rodinu her a rozšíření.

Základní verzi buď obohacují o nové prvky a rozšiřují tak její možnosti ( rozšíření a několik minirozšíření), nebo vytvářejí samostatnou plnohodnotnou hru (Lovci a sběrači, Hra Carcassonne Město, Objevitelé, Mayflower, Děti z Carcassonne ). Carcassonne je populární společenská desková hra pro až hráčů, která zabaví celou rodinunbsp;na dlouhé hodiny. Tato taktická stolní hra vám přináší s každým tahem nové možnosti. V současnosti hraji hru s 1. Občas si zahraju Věž, která je trošku zákeřnější a když s ní hrajeme, tak to částečně omezuje.


Carcassonne Cirkus je zatím poslední rozšíření ságy Carcassonne , které vychází již pouze v nové grafické podobě. Cirkus postupně putuje krajinou a vystupuje v něm řada různých zvířat. Body přinášejí nejen kartičky krajiny v okolí šapitó, ale i pyramidy cvičících artistů. Již druhá sada obohacující základní hru Carcassone. Jedná se o druhou edici, která má nový design figurek i karet krajiny.


Ovce a kopce ( 2. edice) Ovce a kopce jsou v pořadí již devátým velkým rozšířením pro nestárnoucí rodinnou hru Carcassonne. Pozornosti se tentokrát dostává pastvinám v okolí města. Kruhy v obilí Hra o hradech, městech a rytířích.


Carcassonne : Král, hrabě a řeka (6. rozšíření ), - hráčů, od let Nová grafika Hra se nedá hrát samostatně! Vždy potřebujete ke hře základní sadu. Druhé rozšíření hry Carcassonne.


Dále figurky selátek, která umožňují získat více bodů za louky.

Kromě toho do hry přicházejí žetony zboží. Kdo nasbírá nejvíce žetonů zboží daného druhu, získá na konci hry body navíc. Rozšíření pouze doplňuje základní sadu. Další přírustek do rodiny Carcassonnů.


Přidáním k základní sadě získáte nové kartičky a figurky, které základní hru. Toto rozšíření přináší celkem nových kartiček hracího plánu, žetony zboží a pro každého hráče jednu figurku stavitele a figurku prasete. Celý popis a technické parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky