středa 6. prosince 2017

Kuchařský rondon krátký rukáv

Kuchařský rondon Ottavio černý - krátký rukáv (polybavlna) - profikuchar. S tímto rondonem zůstane suchý v průběhu celé pracovní směny iv nejžhavejší kuchyni! Je to výjimečný, na nošení příjemný rondon , vyrobený z mikrovlákna. Kuchařský kabát RONDON černý krátký rukáv objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy.


Kuchařský RONDON krátký rukáv objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské dvou firem anglické Denny´s a italské Giblor´s.

Firma Denny´s je lídrem na anglickém trhu, má tři řady rondonů – klasickou Denny´s vycházející z tradičního stylu, styl AF což je klasický střih s funkční odvětrávací látkou na zádech a řadu Le Chef nejmodernější variantu s. Kvalitní kuchařský rondon bílý krátký rukáv , příjemný na nošení, kvalitní materiál. Elegantní model, který by neměl postrádat žádný kuchař. Lze vhodně doplnit knoflíky do rondonu. Rondon kuchařský krátký rukáv. Pracovní zástěra krátká denim, se kapsami.


Jedná se o kvalitní oděvy pro profesionály v potravinářství a gastronomii. Krátký rukáv zpříjemní vaši práci zejména v horkých letních dnech.

Součástí kuchařského rondonu nejsou knoflíky. Kuchařský černo bílý rondon , dvouřadé zapínání, krátký rukáv , bílé knoflíky. Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky.


Přední kapsa a kapsa na rukávu. Luxusní materiál pro, pohodlný a příjemný pocit při nošení. Dámský rondon pro kuchaře s barevnou kombinací. Prsní záševky nechávají vyniknout linii postavy, ale neomezují v pohybu.


K výrobě byl zvolen směsový materiál pro dobrou údržbu. Kuchařský pracovní rondon , materiál polyester- Bavlna, černá barva, krátký rukáv , náprsní a rukávová kapsa. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku.


Doporučené použití: kuchaři, učni. Bavlněný materiál - exkluzivní řada rondonů prémiové kvality pro profes. Bílo-modrý kuchařský kabát s krátkým rukávem Zobrazit detailní popis. Prodejní cena bez DPH: 2Kč. Pánský kuchařský rondon s krátkým rukávem.


Skladem Přidat k porovnání. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této po.

CHEF rondon krátký rukáv černá. Vhodné pro výšivku a potisk, vel. Rychlé, natahovací provedení. Navrženo pro uživatelský komfort. Mandarínský stojáček s vrchním stehem.


Zapínání na zip, stojáček, 2dílná kapsička na rameni, poutko za krkem na uchycení zástěry s laclem. V nabídce krátký a dlouhý rukáv. Dlouhý rukáv s roll-up funkcí.


Materiál: 1 bavlna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky