pondělí 4. prosince 2017

Perličková lázeň

Možnosťou relaxácie je veľké množstvo. Perličková lázeň online prodej v e-shopu Zdraví Online. A koupel se promění v domácí lázně.


Kromě toho je může i namasírovat, když budete mít zájem. Tlumí i revmatoidní bolest zad a končetin. Přispívá k celkové relaxaci těla, dodá unaveným nohám osvěžující a posilující pocit.

Vlastnosti: - perličková lázeň , vibrační masáž, aromaterapie, vyhřívání - masáž je ideální pro zlepšení prokrvení pokožky a uvolnění nohou - koupel má praktický displej, červené světlo, odnímatelné masážní válečky - nastavení teploty 20° - °C - funkce čas. Právě kvůli bublinkám, které vodou prostupují a masírují tělo, se někdy tato koupel označuje jako bublinková koupel či bublinková masáž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Svaly tak mohou lépe regenerovat a výše zmíněné účinky napomáhají také jejich uvolnění a odstranění napětí. V bublinkovou se promění každá vana, do které vložíme speciální rošt nebo podložku.


Dopřejte si hřejivý pocit infračerveného světla spolu s masáží a perličkovou koupelí. Jsou zde masážní válečky, infračervené světlo s příjemně vyhřívanou perličkovou koupelí.

Lze používat s vodou různé teploty, perličková lázeň tuto teplotu udr. Do vody jsou pomocí stlačeného vzduchu kompresorem vháněny jemné vzduchové perličky s masážním efektem. Měkoučká perličková podložka do vany s třemi stupni masáže a možností využití aromatických olejů. Pomáhá při odbourání stresu, bolestech kloubů, páteře, regeneraci svalstva, poruchách spánku, zlepšuje.


V létě můžete přidat led do vodní lázně. Kůže na bocích, krku a zádech je opravdu. Někdy se používá výraz „mokrá masáž“, „bublinková masáž“, „bublinková lázeň “, nebo „bublinková koupel“. Pomáhá odbourat stres, únavu a svalovou bolest.


Zlepšuje prokrvení končetin. Novasan Digital Super 3AIR-původní cena 21. Kč - nádoba na masáž nohou, adhezní rohož do vany, pružná hadice, programovací motor s pumpou, dálkové ovládání, digitální teploměr, masážní poduška na nohy. Ideální pro zlepšení prokrvení pokožky a krevního oběhu v oblasti chodidel.


Masážní přístroj uleví chodidlům od bolesti. Součástí perličkové lázně nohou jsou masážní nástavce pro válečkovou masáž. Principy ochrany soukromí na Krasa. V naší profesionální lázeňské celotělové vyhřívané vaně s vířivkou a tryskami pro vodní masáž si jistě užijete perličkovou lázeň s aromatickými koupelovými oleji. V horké koupeli obohacené vybranými léčivými bylinami podle Vašeho přání obnovíte Vaše síly.


Bylinná perličková lázeň pro nohy Aqua Bubble FootSpa.

Vanička má příjemný hladký povrch, na dně je trysek na vytváření bublinek, a několik stovek malých stimulačních hrotů, umožňují výrazné tlakové a reflexní působení na chodidla. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vážení zákazníci, provoz internetového obchodu není omezen.


Osobní odběr na výdejně je možný pouze po platbě předem. Stoupajíc í perličky pod tlakem působí stimulačně na pokožku, snižují svalové napětí zvyšují látkovou přeměnu, zlepšují vnitřní dýchání. Pardubice, cena 780Kč, od buldokpce na Sbazar.


Kompletní, včetně dálkového ovladače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky