středa 13. prosince 2017

Pasírovač elektrický

Praktický elektrický pasírovač s jednoduchým ovládaním. Je to jediný pasírovať schopný oddeliť dužinu od semien a šupky. Nizká hmotnosť a malé rozmery, odoln.


S nízkou hmotností a malými rozměry je odolný proti nárazům a teplu a je snadno. Pasírovač -na pasírovanie pretlakov, krémových polievok,. Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu a.

Přizpůsobí se všem hrncům- SS disky: malé. K pasírovači obdržíte nerezové disky s různě velkými otvory a nerezovou čepel s dvojitým rotačním pohybem. Elektrický pasírovač pro výrobu domácích omáček, polévek, kaší nebo pasírování zeleniny. Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré.


Ponorný elektrický mixér s. Set mlynček na soľ a korenie so. Mlynček na korenie s medenou. Luskáč MAGIC na orechy s. Lehce se čistí a velice jednoduše se mění kotouče.

Lze mýt v myčce nádobí. Sada obsahuje: extra jemné na omáčky a želé jemné na omáčky a želé střední na zelen. V príslušenství najdete disky s malými. Sambonet Paderno Industrie s. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


S elektrickým pasírovačem Ariete 2bude pasírování a příprava různých omáček hračka. Ariete ART 2se přizpůsobí všem vašim hrncům a oddělí dužinu od semen a šlupky. Nerezový elektrický pasírovač.


PASÍROVAČ ELEKTRICKÝ - NEREZOVÝ. Dodáván s jedním diskem mm. Odolný proti nárazom a teplu s jednoduchou obsluhu a nenáročným umytím po použití.


Vyrobte si domáci kečup, pretlak či passata di pomodoro, neodmysliteľným pomocníkom pri pasírovaní paradajok je náš taliansky lis SPREMY. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače, alebo sekáčiky na bylinky a korenie. LOUIS TELLIER mm síto k profesionálnímu pasírovači M500. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Philips Daily Collection.

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky