středa 13. prosince 2017

Šatová zástěra praha

Na bocích jsou umístěny kapsy. Průramky a kapsy jsou zdobeny paspulkou v barvě límce, límec je pouze na přední. V bocích jsou našité prostorné kapsy. Celá zástěra je propínací na knoflíky. Zadejte počet zboží v souladu s velikostí a klepněte na tlačítko , pokud nechcete koupit výrobek, nechte pole prázdné.


Dámská šatová zástěra , obvod hrudníku max. Nové inzeráty v kategorii (Oblečení) Sako TH. Praha - Praha Hodinky Fitband. Popis: Nabízím NOVOU zástěru do pasu z velmi kvalitní 1 bavlny s výšivkou a kapsou.


Klasická šatová zástěra v tříčtvrteční délce. Různé vzory, které se neopakují (vzor na obrázku je pouze ilustrativní). V materiálovém provedení: 1 bavlna nebo 1 polyamid. Možno zvolit materiál:1 bavlna, 1 polyamid nebo 1 polyester. Krásná funkční kuchyňská šatová retro zástěra LIDUŠKA.


Každý kousek z naší dílny je originál. V katalogu nemáme podrobnější informace o šatová zástěra. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Zapínání na bocích na pásek s patenty, spodní kapsa. Co to tedy ta šatová sukně je? Jedná se o sukni spojenou se živůtkem, který nemá rukávy, jsou to tedy šaty bez rukávů. Původně šatovka sloužila jako zástěra - domácí oblečení.


Inzerát šatová zástěra v okrese Chrudim, cena 50Kč, od svobodova. Její střih a styl Vám přidá na originalitě. Nitly je ideálním dárkem pro každou ženu, která ráda vaří, ale nerada vítá hosty v propálené halence. Obdélníková šatová zástěra , tzv. Je hodně zahalující, přesto umožňuje volný pohyb.


Velká, středem svisle prošitá kapsa na boku přechází zpředu i do zadního dílu. Daruji šatovou zástěru, vel. Info pro předání - věci předávám ve 2. PI nebo poštou (poštovné je podle váhy balíku od Kč po 1Kč). Zástěra má variabilní tvar - můžete ji. Stylové zástěry a praktické chňapky.


Novinka Doprava zdarma. Ukažte jídlu už při vaření, že ho máte rádi. Oblékněte se do stylové zástěry, která nejen ochrání vaše šaty před znečištěním, ale zároveň vám bude slušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky