čtvrtek 14. prosince 2017

Drtič na ovoce elektrický

Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V. Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Konstrukce je obdobná jako u ručního drtiče. Pouze nádoba je větší, válce jsou umístěny na kluzných ložiskách a jsou mírně většího průměru.


Stroj je poháněn elektromotorem přes řemeno. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína.

Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější. Drtiče na zpracování ovoce. Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nadrcené ovoce můžete dále zpracovat, nejčastěji se z něj dělá mošt.


K tomu můžete použít lis na ovoce. Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční, elektrický nebo drtič pro vrtačku. Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce. Drvenie jabĺk na elektrickom drviči ovocia.


Podrvené ovocie alebo zemiaky mož.

Kvalitní elektrický drtič na ovoce DE 30L je skvělý pomocník při výrobě ovocné šťávy. Odvarem můžete polívat kamna a dosáhnout přírodní vůně bez použití esencí. Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce. Vyzkoušejte na provonění sauny, vhodné byliny pro přípravu odvaru jsou například heřmánek, kopřivy nebo máta. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisy na ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek.


Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Základní rozdělení drtičů na ovoce : Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme.


Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení. Tento drtič ovoce je vyroben z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli, která zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce.


See more ideas about Log splitter, Log saw and Log holder. Zejména při větší úrodě je téměř nezbytným pomocníkem, který vám ušetří spoustu času a práce. Ruční drtič – poháněn pákou, která díky ozubeným kolečkům přenáší sílu na drtící válce s hroty, vhodný pro menší objemy ovoce. Kč Lis na ovoce s centrálním šroubem 12l.


Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Dodává se částečně smontovaný. Vhodný na jablka, hrušky, bobuloviny a jiné vypeckované ovoce.

Koupím drtič ovoce , mlýnek na ovoce , šroťák na ovoce , nejlépe na elektrický pohon,. Nerezový drtič ovoce , řepy, brambor, kořenové zeleniny atd. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Jako pohon je navržena ruční elektrická.


Elektrické , celonerezové DRTIČE OVOCE VARES FRUIT SHARK. Najde využití na vaší zahradě i menší farmě. Drť, kterou s pomocí drtiče ovoce získáte, je ideálním základem pro vylisování šťávy na moštovači. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každ.


Drcení pomocí ozubené hlavice. Pro pohon stroje stačí el. Automatické vtahování větví. Ochrana proti přetížený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky