pondělí 18. prosince 2017

Chladící taška na lahev

Chladící taška na lahev. Kvalitní polyuretanová izolace uchová dlouhou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cooler na láhev je chladící taška na láhev vína do které vložíte max.

Tato chladící taška na láhve je elegantní taštička, která udrží dlouhou dobu nízkou teplotu. Super izolovaná, aby zajistila zamrzlé návnady a potraviny tak, aby zůstaly čerstvé po celé dny. Ultralehké, extrémně izolované chladící tašky, které udržují návnadu a čerstvé potraviny i při extrémních teplotách. Chystáte se na delší výlet nebo cestu během teplých letních dní a rádi byste s sebou měli po celou dobu krásně vychlazené pití? V tom případě jste na správném místě - chladící lahev Keep.


Má dvě větší poutka na nošení v ruce i přes rameno. Přední kapsa je na suchý zip, boční kapsa pro drobnosti. Odnímatelný a nastavitelný popruh.

Vnitřní vrstva tašky je silné pogumová. Dárkové tašky) Hodnocení produktu:. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.


Před použitím dejte tašku do mrazničky a poté do ní vložte láhev. Přenosné piknikové batohy a tašky či chladící boxy jsou ideálním společníkem na piknik, výlety, na pláž nebo pod stan. Pikniková chladící taška Travel in style 10litrů pro osoby.


Stylová chladící taška s elegantním de. Podobné fráze: chladici taska na lahev mobicool, chladici taska na lahev ibili, pro garden chladici taska na lahev , chladici taska na lahev vina cervena, master chladici taska na lahev modra, chladici taska 35l na 12v, chladici lahev na napoje, chladici taska do auta na 12v, chladici taska na plechovek cervena, coolbag natural l. Rychle chladící obal na l. Termoizolační taška na jednu PET lahev 5l nebo na lahev vína 75l. Taška je velmi lehká a skladná, váš nápoj udrží delší dobu v požadované teplotě.


Taška má popruh přes rameno s nastavitelnou délkou. Velký prostor na lahve i svačinku, přední kapsa s dvoucestným zipem na drobné předměty, síťovaná boční kapsa,. Praktický rolovací vršek a zaklapávací uzávěr zajistí bezpečné umístění lahve v tašce a umožní chlazení nápoje ze všech stran. Elegantní chladící taška na jídlo a potraviny od firmy Campingaz. Objem tašky je litrů a celkem pojme čtyři litrové lahve a jídlo nebo pití vydrží chladit až hodin.


Termotaška Entertainer Dual dokáže díky dvěma odděleným komorám potraviny nejen chladit, ale také.

Taška atraktivního vzhledu s praktickou vodotěsnou kapsou pojme rodinný oběd nebo zásobu pití na většinu dne. Campingaz Entertainer 12L zaujme nevšedním vzhledem a skvělou chladící funkcí. Máte-li zájem o zboží včetně potisku, tak nás prosím kontaktujte o individuální nabídku. Mezi další ve světě velmi oblíbené produkty patří chladící taška na láhev vína nebo jiného alkoholu.


Termotaška s chladící vložkou a plastovou dózou, termotaška je vyrobena z polyesterové textilie, pevné a lehké PEVA izolace s oddělitelnou přepážkou, popruhem na rameno a uchy, gelová vložka vyrobena z termoplastu (PE) s mrznoucí náplní, plastová dóza vyrobena z odolného plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka – vzduchotěsné a vodotěsné, potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky