úterý 19. prosince 2017

Gastro bazar praha

Gastrobazar - prodej gastrotechniky - použitá a nepoužitá gastronomická technika, výkup a likvidace gastro provozů GASTROBAZAR - prodej gastrotechniky chladící, mrazící a tepelná zařízení, kuchyňské stroje a nábytek, hrnce. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů gastro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty gastro - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. GASTRO BAZAR - Výprodej gastro zařízení Seznam gastro zařízení, které prodáváme ze skladu jako bazarové.


Náš gastrobazar obsahuje nové gastrozařízení, které rušíme ze skladu za výprodejové ceny.

Ideální do malých kuchyní, menších provozů, pro catering, občerstvení, akce, stánky atd. Plynové varné pánve - pobočka Praha. G-servis Alois Marhoul. Nabízíme Vám velice zachovalé ks sklopných plynových pánví české výroby RM LOTUS 9s nerezovým dnem, rok používané na showroomu.


Nerezová vana- nerezové dno, celý plášť je z AISI 30 nerezový rám, masivní dno o síle mm, nerezové víko, ruční mechanické sklápění. Zde naleznete inzeráty s tématikou gastro bazar Praha. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky gastro bazar Praha , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky gastro bazar Praha na Vámi zvolené téma inzerce.


Montáže a servis profesionálních kuchyní, kuchyňských spotřebičů a gastro vybavení.

Gastro bazar - prodej a výkup použitého vybavení z restaurací, hotelů a kaváren. On line gastro bazar , gastrobazar, nerezový nábytek, gastro technologie. Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy.


Rádi poradíme s výběrem. Naše bohaté zkušenosti úročíme ve vývoji vlastních modelů s důrazem na funkcionalitu, ergonomii a především konstrukční pevnost. Restaurační a hotelový nábytek na míru. Bazar Praha ve Veletržní nabízí velký výběr bílého zboží a elektroniky za nejlevnější ceny na trhu. Poskytujeme kompletní servis a dopravu po Praze zdarma!


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Gastro vybavení kuchyní restaurací a zařízení pro stravování zajistí GASTRO -EIS-TECHNIK CZ s. Chotěboř nabízí ve vlastních prostorech rozsáhlý gastro bazar , ve kterém můžete vybírat z použitých i repasovaných gastro zařízení.


Vítejte v elektronickém obchodě GASTRO E-SHOP V našem internetovém obchodě naleznete mnoho zařízení a spotřebičů, které potřebujete pro Váš gastronomický provoz.

Pokud přesto nenajdete to co hledáte, napište nám na náš e-mail, rádi Vám požadované zboží naceníme. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. D tiskárny na prodej - inzerce zdarma.


Samoobslužný zásobník na horké nápoje s elektrickým dohřevem, vhodný i pro stánkový prodej svařeného vína apod. Vše pro Váš profesionální gastro provoz. Profesionální vybavení kuchyní a gastro provozů - Gastro Blaník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky