úterý 2. října 2018

Dláta narex profi

Cr-Mn oceli - tepelně zušlechtěná na HRc - celobroušená a vyostřená. Hodnotenie produktu:. V tejto kategórii máme pre vás dláta. V ponuke sú tiež viacdielne sady dlát rôznych veľkostí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Dláta narex profi

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Dláto má dřevěnou osmihrannou rukojeť soudkovitého tvaru ve standardním provedení bukového mořeného dřeva. PROFI s čepelí z chrom-křemíkové nástrojové oceli. PROFI jsou ručně vyráběné nástroje té nejlepší kvality, určené především profesionálním řezbářům. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Nezabudnite na náš kvalitný zákaznícky servis pri predaji. Velký kapsář je navržen pro řezbářské nástroje PROFI a malý kapsář pro řezbářské nástroje STANDARD a START.


CrMn oceli tepelně zuš. Kč Posledních pár kusů za tuto cenu! Mn-Cr oceli a tepelně zušlechtěná na HRc. Velmi kvalitní dláta pro milovníky tradice a stylu při práci se dřevem. Narex Sada řezbářských dlát START ks.


Dláta narex profi

Profi sada je celá ručně vyrobená a její čepele jsou ze speciální zušlechtěné oceli, která odolává tvrdosti i například ebenového dřeva. Její výhoda je v tom, že se nemusí tak často brousit. Buď si dláta můžete seřadit podle vlastního uvážení, nebo můžete zakoupit sadu řezbářských nožů.


Ruční dláta pro milovníky tradice a stylu při práci se dřevem. Různá dláta pro práci s paličkou, nebo pro soustružení na soustruhu. Sady dlát jsou také vhodným dárkem pro kutily.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty Přihlášení.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! NAREX sada řezbářských dlát START Menu. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Dláta a sady řezbářských dlát.


VAT) PROFI are handmade tools of the highest quality, designed especially for professional carvers. Carving knifes PROFI are handmade tools of the highest quality, designed especially for proffessional carvers. Knife handles are made of beach wood. The surface is stained and waxed. PROFI carving chisels are hand-made tools of the highest quality, designed especially for professional carvers.


All blades are hand polished. The edges are sharpened and lapped with abrasive paste and arkansas stone. Handles have an octagonal barrel shape and are made of beech wood. Product Description Wood Line Profi Bevel Edge Chisel mm Description.


Dláta narex profi

This is an innovative Czech made woodworking chisel featuring an improved blade cross-section which minimises friction when cutting wood.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky