pondělí 29. října 2018

Skříň pro vestavnou myčku

Pro vestavné trouby máme skříňku na vestavnou troubu, pod pracovní desku. Zakoupit můžete také zvýšený sloupek nebo sloup s místem pro vestavnou mikrovlnnou troubu. Myčky vlastní skříňku nemají, nicméně vestavné myčky potřebují dvířka, která také najdete v naší nabídce. Skříňka pro vestavnou troubu, lednici, mikrovlnku a dvířka na myčku z kvalitního materiálu.


Skříňky pro vestavby mají korpus z LTD - čili laminované dřevotřísky o tloušce mm nebo mm.

Nainstalovat vestavěnou myčku Whirlpool není nic těžkého. Podívejte se na video návod. Nechat spotřebiče splynout se zbytkem kuchyně je díky skříňkám na vestavěné spotřebiče hračka. Jsou speciálně navržené pro náš sortiment výrobků a ve většině z nich je navíc úložný prostor na kuchyňské vybavení. Máme i přední panel na myčku nádobí, takže i ta může být v kuchyni neviditelná.


Dvířka na myčku 6 Amelie. This feature is not available right now. Please try again later.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kuchyňská linka Oliwia spadá do systému Studio Stolkar, který se vyznačuje tichým uzavíracím systémem, zaručí tak. Jde o samostatně stojící myčku. Především kvůli kvalitě mytí a sušení.


Mají ale i plno programů a dobré zpracování – AEG je ve. VYSOKÁ SKŘÍŇ PRO VESTAVNOU TROUBU, Sonoma (sonoma green) Country. Mít vestavnou myčku bez dvířek prostě nejde.


Skříňka je dodávaná smontovaná včetně nerezové úchytky, volných poliček, nožiček 15cm a veškerého kování. Hrany kuchyňských dvířek jsou melaminové. Samostatná dvířka jsou určená pro vestavnou myčku , která disponuje ovládacím panelem na přední straně. Elegantní kuchyňská linka… Z důvodu mimořádných opatření kvůli koronaviru jsou zatím UZAVŘENÉ všechny naše pobočky. Skříň pro vestavbu PLATINIUM D14RU 2D Skříňka je určena pro vestavnou troubu.


Montážní sada pro vestavnou myčku Whirlpool. Sada umožňuje usadit dekor na dvířka myčky.

Nabízíme kuchyňská čela pro kuchyňské skříně v různých provedeních. Imitace dřeva nebo jednobarevná kuchyňská čela (matná či lesklá) umožňují vytvořit kuchyňsou linku v klasickím, moderním a rustikálním designu. V e-shopu HORNBACH naleznte i kryty pro vaši vestavnou myčku. Jak nalakovat kuchyňské skříňky?


Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Kuchyňské linky, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce. Nezačleňuje se do kuchyňské linky, umisťuje se na ni. Má ovšem poměrně malou kapacitu, většinou okolo pěti sa takže bude vhodná v podstatě jen pro jednotlivce nebo dvojice.


Pro ty je naopak malá kapacita výhodou, nemusí zapínat poloprázdnou myčku a zbytečně tak utrácet peníze za vodu a elektřinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky