úterý 30. října 2018

Dub bardolino egger

Tento efekt zesiluje ještě více povrchová struktura STDeepskin Rough. Odstín šedé se perfektně hodí k uni barvám a reprodukcím materiálů. Laminátová podlaha EGGER PRO je vysoce kvalitní, moderní v duchu současných trendů a ekologická.


Pracovní desky Egger jsou ideálním řešením pro kuchyně a celou řadu dalších oblastí moderní interiérové výstavby. Obraz dekoru dubu s řezy po pile propůjčuje podlaze used look a je vhodný pro kreativní návrhy interiéru.

Dub Bardolino je hnědý dekor dubu ve vzhledu vintage s pestrou hrou barev. Colour and character Bardolino Oak with its rough-sawn elements looks more natural and handcrafted than classic oak. This is also supported by the texture STDeepskin Rough.


The natural colour scheme fits well with beige, grey, and brown, but also allows interaction with coloured accents. Kolekcia Egger obsahuje široký výber laminovaných DTDL dosiek. Pre optimálnu funkčnosť a neustále vylepšovanie využívajú tieto stránky Cookies.


Tlačený obraz dekóru s pôsobivým farebným rozlíšením, aplikovaný na drevovláknitú dosku s vysokou hustotou (HDF) a pokrytý robustnou povrchovou vrstvou (nazývanou overlay) pre ochranu pred ostrými podpätkami a nábytkovými kolieskami – to je, a aj zostane receptom na úspech laminátovej podlahy EGGER. Přírodní barva je dobrým doplňkem béžové, šedé a hnědé.

Posúvanie a poťahovanie stoličiek pri jedálenskom stole nezanechá žiadne stopy. Egger PRO Laminát je UV rezistentný, takže sa nemusíte báť toho že podlaha zmení svojú farbu. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Výrobce: Fritz Egger , Rakousko. Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů, nabízí moderní a esteticky náročné řešení v osvědčené kvalitě. Plovoucí podlaha od rakouského výrobce Egger.


Označení původu Made in Germany zaručuje vysokou kvalitu vůrobků, certifikované výrobní procesy a stálost. Obývací stěna Stella dub -grafit. Akce Vyberte si nábytek se slevou. Výprodej Poslední kusy zboží.


Ve tvaru do U - mk-nábytek. Velice kvalitní značková laminátová podlaha s autentickou simulací dřeva a antistatickou úpravou povrchové desky. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců.


Kontaktujte naše zákaznícke oddelenie pre viac informácií Nenasiakavý ľahko čistiteľný materiál zabezpečujúci hygienické štandardy pre prípravu potravín Využite možnosť. Laminátové podlahy EGGER Německo se vyznačují mnoha znaky kvality. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Program hran EGGER je kompletní řešení pro všechny dekorativní povrchy.


HPL Egger – Dřevo dekory HPL. HPL dřevo dekory od firmy Egger imitují dřeviny jako je buk, dub a například ořech, ale jsou. Domov Vstavané skrine 3D online návrh O nás Orientačná cena Obchodné podmienky Kontakt. Cena, 28Kč, 34Kč (vč.


DPH).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky