pátek 5. října 2018

Strojek na těstoviny atlas 150

Strojek na válení a krájení těsta ATLAS 1MARCATO, je ruční mechanický strojek na přípravu domácích těstovin. Atlas 1, umožňuje připravit těstoviny různé tloušťky. Lze s ním těsto vyválet na požadovanou tloušťku.


Součástí strojku je výměnná hlavice, která obsahuje řezací válce na krájení širokých (mm) a polévkových (mm) nudlí. Ruční mechanický strojek pro přípravu domácích těstovin Těsto s ním lze vyválet na požadovanou tloušťku Součástí str. Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte.

Strojek na těstoviny si kromě výše uvedených parametrů můžete vybírat také na základě pořizovacích nákladů. Používá se pro přípravu rozváleného těsta na domácí těstoviny. Je dobrou volbou pro každého, kdo pravidelně vyrábí domácí těstoviny a hledá opravdu precizní přístroj. Strojek je celokovový (nerez ocel) s barevnou povrchovou úpravou.


Strojek se uchycuje k pracovní desce pomocí ocelového upínáku. Strojek Vám umožní regulovat tloušťku těsta v 10-ti pozicích, a to mm a mm. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Sila cesta je nastaviteľná v krokoch (0-9). Strojček umožňuje už v základnom prevedení spracovať tri druhy.

Strojek na výrobu těstovin je vyroben z kvalitního nerezového materiálu a pochromovaného krytu. Snadno s ním vyrobíte domácí těstoviny s tloušťkou kterou si samy zvolíte. Balení sady obsahuje výměnn. Perfektní sada pro čerstvé domácí odborníky na těstoviny ! Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Strojky na těstoviny , kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Marcato. MARCATO Strojek na nudle ATLAS 1WELLNESS, DESIGN, měděný.


Exklusivní strojek na těstoviny z nerezu s metalizovanou barvou. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalu. Nejoblíbenější stroj na výrobu čerstvých domácích těstovin. Ikona Made in Italy Design. Ideální stroj pro milovníky domácích těstovin!


Sada je vyrobena z vysoce. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje.


Nově zboží odesíláme PPL a Zásilkovnou na vaši adresu pouze při platbě předem na bankovní účet, aby se urychlilo doručování zboží. Küchenprofi strojek na těstoviny a nudle 1PASTACASA. Vyrábějte domácí těstoviny rychle a jednoduše!


Lze jej použít pro výrobu domácích těstovin.

POPIS Tento taliansky výrobca sa predovšetkým zameriava na výrobky pre prípravu domácich cestovín. S výrobou domácích těstovin již nemalou chvíli zápasím – za tuto dobu jsem již zvládl výrobu nudlí, plněných raviol, a v poslední řadě i špaget. Každý z nástrojů dokáže uspokojit nejen profesionální ale i kuchaře začátečníky.


Atlasmotor je ideální produkt pro každého, kdo nemá čas a energii nazbyt a přitom chce připravit zdravé domácí těstoviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky