čtvrtek 11. října 2018

Plastový kbelík s víkem

Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP). Vědro má atest na styk s potravinami. Bílý plastový kyblík vhodný pro potravinové výrobky. Objem l, v nabídce také další velikosti.


Součástí kyblíku je i víko.

Z důvodu nařízení vlády máme až do odvolání v prodejně zavřeno. Všechny objednávky s doruče. Disponuje pohodlným držadlem, které snadno umožňuje přenášení.


Najde si své místo v koup. Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky. Kbelík je dodávám s víkem ! T Box M můžete stohovat i stavět na sebe a také doplnit odolným robustním vnitřním organizérem s ručkou.

Zatočte s nepořádkem a uspořádejte si prostor pokoje, kuchyně, dílny, i garáže. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Větší plastový box s úložným prostorem o obsahu 3L. Glenwood odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší zahradě. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují.


Plastový kýbl s víkem Hobby, l. Použít jej lze jako nádobu na prací prášek či na kolíčky, avšak jeho použití se meze nekladou. Je ideální pro vnitřní použití. Vše pro farmu je tu pro vás!


Velmi pevný plastový kbelík se zacvakávacím víkem , které pevně drží a dobře těsní. Kovové držadlo a povrchový design CAMO umocňují. Materiál polypropylen.


Díky všestrannému uplatnění si.

SPA - plastové vědro s víkem - motiv levandule a Paříž - objem. S praktickým držadlem na přenášení. Ideálně se hodí na potraviny, zpracování mléka, mražené zboží i na. Nabízíme kbelíky plastové kruhové i obdélníkové od 5l.


Pouze osobní převzetí Srbská Kamenice, Česká Kamenice po dohodě Děčín. Vhodný také na uchovávání solného roztoku a ostatních tekutých i sypkých potravin. Víko se dá opětovně otevírat a zavírat. Plast určený pro styk s potravinami.


Kulatý kbelík bílé barvy, včetně víka, velikosti l až 3l. Na krátkodobé uskladnění kompostovatelných odpadů se výborně hodí plastový kbelík s víkem , který zabrání šíření pachů. Hranatý kbelík je zase praktický z hlediska jeho umístění, protože se narozdíl od kulatého vejde i do užších míst komory či místnosti na úklid. Kvalitní plastový kbelík s víkem Kód: UP616.


Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a sklad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky