pondělí 1. října 2018

Lahve na alkohol

Lahve na destiláty, likéry, alkohol. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, likéry, slivovici a jiný alkohol z naší bohaté nabídky. Ke každé lahvi máme uzávěr i ostatní příslušenství.


Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence.

RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality. Sklenice na olej a nealko. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Potřebujete láhev na slivovici nebo jiný alkohol ? Stačí se podívat do kategorie níže a určitě si vyberete. Na výběr je ze spousty lahví různých tvarů, s potisky i čirých. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Predaj sklených fliaš a uzáverov. Flase na domacu palenku s uzavermi.


Rádi vám poradíme s výběrem. Láhve na alkohol , SKLOSTARSHOP. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Máte rádi po ruce něco na zahřátí či na uklidnění? Pořiďte si stylovou butylku nebo placatku na alkohol. Hodí se také jako originální dárek pro opravdové muže. Dárková láhev 200ml s dekorem a plechovým uzávěrem se závitem klasické patice žárovky. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve.


Specializujeme se na pískování na sklo. Pokud nějakou dobrou lahev pořizujete jako dárek, určitě myslete i na dárkové balení.

Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání. Správné sklenky jako dárek k dané lahvi určitě obdarovaného také potěší. Naopak po oslavě se může hodit například alkohol tester, který vám prozradí, jestli se můžete vydat autem nebo si raději zajistit odvoz. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství.


Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Nejoblibenější varianty motorkář, traktor, pumpa, cyklista, rybář, požárník, suchý záchod - kadibudka, atd. Dodáváno v dřevěné bedýnce.


ILUSTRAČNÍ FOTO Na štítku ( zlatý obdelníček ) může být vámi zvolený text, logo. Dárkové sady a láhve na alkohol , SKLOSTARSHOP. E-shopu alkohol -lihoviny nabízíme spoustu okrasných lahví, rozhodli jsme se, že Vám je rozdělíme do jednotlivých sekcí. Vybírání skvělého dárku pro Vaše blízké, či příbuzné, tak bude daleko jednodušší a rychlejší.


GOC Barový dávkovač na alkohol lahve , stříbrný. Atraktivní barmanský stojan se dvěma zásobníky. Optimální a praktický pomocník při rodinných akcích, kempech, barech, kavárnách, restauracích atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky